Actriţa din serialul "Glee", Naya Rivera, a dispărut în timpul unei plimbări pe lac alături de fiul ei. Toate detaliile unui caz incredibil

10 iulie, 2020
1 naya 1 jpg jpeg

Autorităţile presupun în momentul de faţă că Naya Rivera ar fi murit înecată

Actriţa a dispărut pe un lac din California de Sud. "Presupunerea noastră este că a avut loc un accident şi că s-a înecat în lac", a declarat un poliţist. "Acum ne dorim să o putem reda familiei sale". În vârstă de 33 de ani, Naya Rivera a închiriat o barcă şi a ieşit la o plimbare pe Lacul Piru în după-amiaza de miercuri, împreună cu fiul ei de 4 ani. Cum termenul la care Naya trebuia să returneze barca a fost depăşit, un angajat al centrului de închirieri a început s-o caute, descoperind barca plutind în zona de nord a lacului. În barcă se afla fiul actriţei, care purta vestă de salvare - iar lângă el mai erau o vestă de salvare şi geanta Nayei, cu actul de identitate, însă Naya nu a fost de găsit. Eforturile disperate ale autorităţilor de a o găsi au început imediat şi au durat până ieri seară, dar fără niciun rezultat. Înregistrările video de pe ponton arată că în barcă nu s-a mai urcat altcineva în afară de Rivera şi fiul ei.

naya 2 jpg jpeg

Din discuţiile pe care autorităţile le-au avut cu fiul ei se înţelege că Rivera nu ar fi avut cum să ajungă la mal, iar adâncimea apei în zona în care a fost găsită barca este de aproximativ 9 metri. În plus, apa lacului are o vizibilitate foarte redusă, cu multă vegetaţie, ceea ce îngreunează căutările autorităţilor. "Dacă trupul ei a fost prins în vegetaţia de pe fundul lacului, s-ar putea să nu iasă niciodată la suprafaţă", a declarat aceeaşi sursă. Lacul a fost închis pe parcursul operaţiunilor de căutare care implică o echipă de 100 de oameni. "Cred că este prea devreme să dăm un verdict despre ceea ce s-a întâmplat aici. Încă facem investigaţii", a declarat poliţistul, precizând că Naya mai fusese pe acest lac. Fiul ei se află acum în siguranţă, în grija familiei. Naya a interpretat-o vreme de 6 ani pe Santana Lopez în show-ul Fox Glee. Actriţa a fostă căsătorită între 2014 şi 2018 cu actorul Ryan Dorsey, căsnicie din care a rezultat fiul pe nume Josey.

naya 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate