Actriţa gay din ”Sex and the city” vrea să devină guvernatorul New York-ului

20 martie, 2018
cynthia nixon guvernator jpeg

De pe platourile de filmare, în politică! Cynthia Nixon este starul hollywoodian care vrea să renunţe la profesia care a făcut-o celebră pentru a deveni guvernatorul New York-ului.

Distribuţia serialului ”Sex and the city”: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall

Cynthia Nixon, cea care a jucat-o pe Miranda Hobbes în serialul ”Sex and the city”, şi-a depus deja candidatura pentru postul de guvernator al statului New York. Ea îl va întâlni în cursa politică pe democratul Andrew Cumo, actualul deţinător al funcţiei.

Vrea să intre în politică şi să devină Guvernatorul New York-ului

Într-un discurs politic, Cynthia şi-a anunţat intenţia de a deveni guvernator şi promite să schimbe sistemul educaţional. ”Iubesc New York-ul şi, astăzi, îmi anunţ candidatura pentru funcţia de guvernator”. Ea a publicat un videoclip în care vorbeşte despre inegalitate şi nevoia unei reforme în educaţie – Nixon fiind o cunoscută activistă în domeniul educaţiei în New York.

Dacă va câştiga cursa electorală, Cynthia Nixon (51 de ani) va deveni prima femeie şi primul reprezentant al minorităţii gay la conducerea New Yorkului. Ea s-a remarcat ca o apărătoare activă pentru educaţia publică la începutul anilor 2000, când primarul de atunci, Michael Bloomberg a propus reducerea bugetelor acestor instituţii de învăţământ.

Propune o reformă în învăţământ

 În vârstă de 51 de ani, Cynthia s-a remarcat prin rolul din serialul ”Sex and the city”. În 2004, Cynthia a câştigat un premiu Emmy pentru rolul jucat în acel serial. Patru ani mai târziu, a mai câştigat un premiu Enmmy pentru apariţia specială din serialul ”Law & Order: Special Victims Unit”.

I love New York, and today I'm announcing my candidacy for governor. Join us: https://t.co/9DwsxWW8xX pic.twitter.com/kYTvx6GZiD — Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) March 19, 2018

I love New York, and today I'm announcing my candidacy for governor. Join us: https://t.co/9DwsxWW8xX pic.twitter.com/kYTvx6GZiD

— Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) March 19, 2018

Cynthia Nixon a avut o relaţie cu un profesor de şcoală elementară pe nume Danny Mozes. Împreună au doi copii, pe nume Samantha, respectiv Charles. Relaţia lor a durat din 1988 până în 2003, când Cynthia a schimbat ”tabăra”. Din 2004, actriţa e într-o relaţie cu activista Christine Marinoni, cu care a ajuns şi la altar. În 2011, Christine i-a dat naştere unui băieţel, pe nume Max Ellington. Vorbind despre orientarea ei sexuală, Cynthia spune că este bisexuală. ”Nu simt că m-am schimbat. Am fost cu bărbaţi toată viaţa mea şi nu am fost niciodată îndrăgostită de o femeie. Dar când m-am îndrăgostit de una, într-adevăr, nu mi s-a părut nimic ciudat. Sunt o simplă femeie, îndrăgostită de o altă femeie”, spunea ea în 2007.

Cynthia Nixon, soţia sa şi fiul lorRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg