Actriţa principală din serialul Law & Order este fiica unei bombe sexy a Hollywood-ului de altădată. Cine a fost celebra ei mamă?

18 februarie, 2021
1 profimedia 0232492436 jpg jpeg

Cine s-a uitat la seria de mare succes Law & Order: Special Victims Unit, o ştie cu siguranţă.

Este vorba despre eroina principală a serialului, actriţa Mariska Hargitay, cea care interpretează rolul căpitanului Olivia Benson, interpretare pentru care a fost recompensată cu numeroase trofee, printre care şi un Glob de Aur.

Puţini ştiu, însă, că frumoasa actriţă acum în vârstă de 57 de ani este fiica unui sex-simbol al Hollywood-ului de altădată. Ei bine, da, mama Mariskei a fost nimeni alta decât diva blondă Jayne Mansfield, cea despre care s-a zis că va fi noua Marilyn Monroe. Mariska este a treia născută a actriţei Jayne Mansfield din cel de-al doilea ei mariaj, cel cu actorul şi culturistul de origine maghiară Miklós "Mickey" Hargitay, cel care a câştigat titlul de Mister Universe în 1955.

5 jayne mansfield gettyimages 3065701 jpg jpeg
4 profimedia 0018862812 jpg jpeg

Jayne a fost căsătorită, în scurta ei viaţă, de trei ori şi a avut cinci copii. Pe mama ei, diva vechiului Hollywood, Mariska n-a apucat s-o cunoască, având doar trei ani atunci când Jayne a murit la doar 34 de ani, în urma unui tragic accident de maşină.

3 profimedia 0405218583 jpg jpeg

Hargitay nu şi-a cunoscut cu adevărat mama, dar i-a moştenit frumuseţea, fiind încoronată în adolescenţă Miss Beverly Hills USA şi ieşind pe locul patru în concursul Miss California. În 2004, Mariska s-a căsătorit cu actorul Peter Hermann, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului of Law & Order, cei doi devenind, ulterior, părinţii a trei copii, unul biologic şi doi adoptaţi.

Ce mică este, aşadar, lumea filmului american …

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg