Actriţa Rose McGowan, arestată pentru posesie de droguri

15 noiembrie, 2017
hepta 3217010 rose mcgowan jpg jpeg

Ea este una dintre celebrele actriţele care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein (65) de hărţuire sexuală şi a declanşat astfel un scandal de proporţii la Hollywood. Rose McGowan, actriţa americană în vârstă de 44 de ani care a aruncat cu cuvinte grele la adresa lui Harvey, desciind perfect umilinţele prin care a trecut în prezenţa lui, este din nou în centrul atenţiei.

image

A fost victima hărţuirii sexuale, Harvey promiţându-i faimă în schimbul unor favoruri sexuale, iar acum Rose este protagonista unui nou scandal, cu droguri. Actriţa a fost arestată marţi seara pentru infracţiunea de deţinere a unor substanţe ilegale, despre care se crede că sunt droguri - cocaină

Mandatul de arestare a fost obţinut de Departamentul de Poliţie al Autorităţii Aeronautice Metropolitane din Washington şi a fost emis pe 1 februarie. Rose McGowan a fost arestată marţi pentru posesie de droguri, dar a fost eliberată pe o cauţiune în valoare de 5.000 de dolari. Acuzaţiile de posesie de substanţe ilegale vin după o amplă anchetă a poliţie delanşată în momentul în care vedeta şi-a uitat câteva lucruri personale într-un avion al companiei americane United Airlines. Oamenii care se ocupau de curăţenia în aeroport au îmnânat lucrurile poliţiei şi s-a declanşat o anchetă după ce au fost găsite urme de cocaină pe ele.

image

Conform purtătorului de cuvânt al biroului şefului de poliţie din Virginia, citat de revista Variety, Rose McGowan "s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenţie pentru adulţi din comitatul Loudoun".

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg