Actriţe care au jucat-o pe Prinţesa Diana. Cine-a intrat cel mai bine în pielea lui Lady Di?

7 aprilie, 2022
7 emma corrin7 jpg jpeg

Oscarurile de anul acesta i-au adus lui Kristen Stewart prima ei nominalizare din toate timpurile, pentru interpretarea Dianei în filmul Spencer. Noi te invităm să descoperi cât de bine au intrat ea şi alte actriţe în pielea Prinţesei Inimilor.

Kristen Stewart: Spencer

Nimeni n-ar fi asociat-o pe actriţa din Twilight cu delicata Diana. Şi cu toate acestea, americanca a reuşit s-o joace atât de bine pe Lady Di în filmul Spencer, încât a fost nominalizată la un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Acţiunea filmului are loc la Sandringham, de Crăciun, când Diana îşi dă seama că mariajul ei cu Charles se apropie de sfârşit.

Julie Cox: Princess in Love

Filmul de televiziune din 1996 a produs ceva rumoare atunci când s-a lansat, deoarece s-a concentrat pe relaţia Dianei cu căpitanul James Hewitt, despre care mulţi susţin c-ar fi adevăratul tată al lui Harry. Fizic, actriţa britanică de televiziune pare că n-a avut nimic în comun cu prinţesa, aşa cum o ştim noi.

Naomi Watts - Diana: Her Last Love

Nu orice film despre viaţa Dianei are succes. Este cazul acestei pelicule din 2013, în care actriţa australiană interpretează o Diana în ultimele ei luni de viaţă, dinaintea accidentului din 1997. Povestea se axează pe relaţia prinţesei cu chirurgul pakistanez Hasnat Ahmad Khan, ultima ei mare dragoste. Se pare că talentul actoricesc al lui Naomi n-a fost de ajuns pentru a salva filmul de la un eşec de box office.

Emma Corrin: The Crown

Tânăra şi până nu demult necunoscuta actriţă britanică a primit rolul vieţii în sezonul patru al serialului produs de Netflix. Emma a interpretat-o pe tânăra Diana la începutul relaţiei cu Charles, în primii ani de căsnicie şi în perioada când aceasta se confrunta, pentru prima dată, cu fantoma amantei Camilla. Pentru acest rol, Emma a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic.

Elizabeth Debicki: The Crown

Nici de ea n-aţi auzit, dar cu siguranţă lucrurile se vor schimba după ce-o veţi vedea în sezonul cinci din The Crown, în rolul unei Diane mai mature. Actriţa australiană a preluat ştafeta de la Emma şi urmează s-o joace pe prinţesă în ultimii ei ani de viaţă. Fotografiile de la filmări punctează o asemănare fizică evidentă între Elizabeth şi Diana. Mai multe veţi descoperi în noiembrie, pe Netflix.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}