Actriţe care nu-şi doresc copii

7 septembrie, 2016
nu si doresc sa fie mame jpeg

Au peste 40 de ani, multe dintre ele sunt şi căsătorite, însă nu-şi doresc copii. Vorbim despre acele actriţe care au declarat că se simt împlinite şi fericite chiar dacă în viaţa lor nu există un copil. Iată la cine ne referim!

Eva Longoria, 41 de ani

Eva Longoria

S-a căsătorit de curând cu Jose Baston, dar nu se grăbeşte să rămână însărcinată, căci, spune ea, este fericită şi aşa, jucând rolul de mamă vitregă în vieţile celor patru copii ai soţului ei.

Jennifer Aniston, 47 de ani

Jennifer Aniston

Şi ea a devenit soţie de curând, şi deşi s-a tot zvonit că ar fi însărcinată, amintim de pozele nefericite din luna de miere, Aniston a declarat tare şi răspicat că nu se va întâmpla prea curând ca ea să devină mamă.

Cameron Diaz, 44 de ani

Cameron Diaz

Până nu demult, Cameron susţinea că nu crede în instituţia căsătoriei şi că nu va face acest pas vreodată. Benji a reuşit, însă, să o facă să se răzgândească în această privinţă şi s-au căsătorit în 2015. Totuşi, nu credem că Benji va reuşi să o facă să-şi schimbe ideea despre a deveni mamă. Deşi s-a tot zvonit că actriţa ar fi însărcinată pentru prima oară, Cameron a declarat că această informaţie este falsă.

Winona Ryder, 44 de ani

image

Ea nu este căsătorită şi nici nu pare să-şi dorească să-şi oficializeze relaţia cu Scott Mackinlay Hahn, deşi sunt împreună de cinci ani. Cât despre maternitate, Winona a declarat de nenumărate ori că nu-şi doreşte un copil: ”nu mă interesează să devină mamă”.

Ashley Judd, 48 de ani

Ashley Judd

A fost căsătorită din 2001 şi până în 2013 cu Dario Franchitti, însă Ashley nu şi-a arătat niciodată interesul de a deveni mamă. Poate are de-a face şi cu faptul că-n adolescenţă a fost abuzată sexual, traumă peste care nu a trecut nicicând, şi-n urma căreia a rămas însărcinată, însă a decis să avorteze.

Kylie Minogue, 48 de ani

Kylie Minogue

Îşi plănuieşte nunta cu Joshua Sasse, aşa că poate îşi va schimba în viitor părerea despre a avea copii. Până acum, Kylie nu se arăta interesată de ideea de a fi mamă, deşi a avut câteva relaţii destul de serioase.

Renee Zellweger, 47 de ani

image

În cea mai recentă peliculă a sa joacă rolul unei mamei, însă în realitate actriţa nu este atrasă de ideea de aduce pe lume un copil.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg