Actriţele au defilat în rochii negre la Festivalul de Film de la Veneţia

12 septembrie, 2022

În semn de respect pentru trecerea în nefiinţă a celei mai iubite suverane britanice, câteva staruri au ales ţinute negre pentru seara închiderii Festivalului de Film de la Veneţia.

actritele in negru de la Venetia in onoarea Reginei jpg

S-a tras cortina peste cea de-a 79-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia. Şi, dacă totul a început în forţă, flamboaiant şi plin de culoare, ca după doi ani de pandemie, seara închiderii a fost dominată de sentimentul care-i apasă pe toţi britanicii zilele acestea, după moartea mult iubitei Regine Elisabeta a II-a.

În semn de respect şi preţuire pentru rolul său iconic de-a lungul ultimului veac, actriţele au lăsat deoparte rochiile stridente şi au ales să poarte negru pe covorul roşu de la Lido.

Desemnată cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul "Tar", Cate Blanchett (53) a fost sublimă în rochia sa Louis Vuitton pe un umăr, cu capă şi fronseuri în talie, accesorizată minimal, numai cu câteva bijuterii argintii.

Preşedinta juriului festivalului de anul acesta, actriţa Julianne Moore (61), care zilele trecute defila în rochii transparente sau cu decolteuri abisale, a ales Dior pentru această ultimă seară. O rochie de inspiraţie spaniolă, cu multiple volane şi decolteu lăsat pe umeri, la care a purtat bijuterii mai puţin opulente, dar la fel de preţioase, din colecţia casei Cartier.

O revelaţie a fost şi tânăra actriţă Jessica Brown Findley (32), pe care publicul o cunoaşte mai mult din serialul Downtown Abbey, care de data aceasta este personajul principal din thrillerul „The Hanging Sun“, a cărui proiecţie a încheiat festivalul. Jessica, însărcinată în al doilea trimestru, şi-a mascat burtica de gravidă cu o rochie lungă, fără umeri, cu pene de struţ, la care a purtat mănuşi lungi din piele.

Şi Taylor Russell, câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă debutantă, pentru rolul din filmul "Bones and All", regizat de Luca Guadagnino, a defilat în negru, într-o rochie simplă, dar foarte elegantă, cu fundă la spate.

Tot în negru am văzut-o şi pe actriţa spaniolă Rocío Muñoz Morales, partenera de viaţă a actorului italian Raoul Bova. Ea, însă, a îndulcit acest "doliu" cu o tuşă de fuchsia, vizibilă pe căptuşeala rochiei.

"Îngerul" suedez de la Victoria Secret, Elsa Hosk, a optat pentru o ţinută foarte modernă din piele, cu corset şi cambrată pe corp, accesorizată cu lanţuri aurii la gât şi la mână.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg