Acum e un sex simbol, dar iată ce a fost nevoit să facă în adolescenţă pentru a agăţa. Jamie Dornan, mărturisire jenantă

22 ianuarie, 2018
jamie dornan jpeg

Graţie rolului din trilogia ”Fifty Shades”, actorul Jamie Dornan e cunoscut acum drept unul dintre cele mai sexy staruri de la Hollywood, fiind, totodată, denumit ”cel mai dorit bărbat din lume”. Totuşi, actorul mărturiseşte că lucrurile n-au stat întotdeauna aşa.

Jamie Dornan e unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume

Jamie Dornan a povestit, jenat, că în adolescenţă îi era destul de greu să impresioneze tinerele. Şi asta pentru că nu se maturiza pe cât de repede voia şi pentru că arăta la ”15 ani precum unul de 7 ani”. Amintindu-şi de vremea când juca în ”The Cherry Orchard”, actorul a povestit că nu avea păr facial şi că a fost nevoit să recurgă la un truc jenant pentru a părea mai în vârstă.

Jamie îşi aminteşte cum a tăiat o perucă şi şi-a lipit pe faţă fire de păr din ea pentru a părea mai în vârstă pentru rolul său. Şi cum după premieră urma să meargă la o petrecere, unde spera să cucerească vreo domnişoară, Jamie a decis să folosească acel păr rămas din perucă. ”M-am gândit că aş fi putut să întâlnesc o fată, care ar fi putut să bage mâna (n.r. în pantaloni), aşa că m-am gândit să mă folosesc de acel păr rămas. Aşa că m-am dus la toaletă şi am mai tăiat câteva fire de păr cârlionţat din acea perucă. Îmi amintesc că stăteam în faţa oglinzii şi-mi spuneam: <<Arată în regulă. Fix lungimea care îmi trebuie>>”.

În adolescenţă n-a fost tocmai un cuceritor

Ulterior, Jamie îşi aminteşte cum lucrurile n-au evoluat aşa cum şi-ar fi dorit el. ”Am mers la petrecere, am sărutat o fată pe care am împins-o să..., ştiţi voi, n-am forţat-o, dar am încercat s-o conving..., căci mi se părea un loc impreionant să-ţi pui mâna. (...) În fine, lucrurile nu s-au îndreptat chiar în direcţia asta şi nu s-a întâmplat nimic. Slavă Domnului, căci când am ajuns acasă, am realizat că a avut loc un accident rutier acolo, jos”, a povestit, amuzat, Jamie Dornan.

Amuzată, Helen Mirren, care era în aceeaşi emisiune cu Jamie, l-a întrebat dacă procesul de îndepărtare a părului lipit a fost dureros. ”Fizic şi emoţional. Aveam trei fire de păr ale mele, crescute natural. Şi au dispărut îndată ce...”, a continuat Jamie Dornan în aceeaşi notă amuzantă.

Amintim că ultima parte a trilogiei în cadrul Jamie Dornan joacă rolul principal va apărea pe 9 februarie.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg