Acum se vorbeşte despre divorţ, dar iată ce sacrificii a făcut Traian Spak pentru a rămâne cu Andreea Antonescu

19 august, 2019
1 andreea88 jpg jpeg

Au vrut să trăiască Visul American împreună şi, parţial, le-a ieşit timp de aproape 7 ani. Într-un interviu realizat în exclusivitate pentru revista OK!, cei doi au povestit cum au ajuns în America şi cum i-a schimbat viaţa acolo:

“Eu am fost cea care şi-a dorit foarte tare să plecăm în America, el n-a vrut să mergem. Pentru mine, America a fost dintotdeauna un vis şi am avut ocazia să merg acolo la 18 ani, într-un turneu în timpul căruia am văzut mare parte din ea, şi am zis că e ţara în care vreau să trăiesc. Acum cinci ani am mers acolo împreună cu Traian, am avut parte de normalitatea aceea pe care n-am avut-o acasă, pentru că aici lumea mă ştie de când eram mică, mă opreşte pe stradă, interacţionează cu mine... După care mi-am dat seama că nu pot trăi fără muzică şi fără agitaţia cu care eram obişnuită, aşa că am acceptat din nou proiectele care îmi erau oferite în România şi petrec din nou foarte mult timp aici.” , ne spunea în urmă cu doi ani solista.

2 andreea4 jpg jpeg

Din dragoste pentru ea şi pentru armonia de cuplu, Traian s-a văzut nevoit să sacrifice tot ce avea aici pentru o nouă viaţă în America: “Sunt compromisuri pe care trebuie să le facem amândoi pentru a avea o viaţă mai bună. Andreea e un om foarte bun şi pentru ea aş lăsa şi America, şi tot. Dacă ea e fericită, sunt şi eu. Eu am câteva business-uri în America acum, dintre care unul cu maşini”. Probabil că acesta este şi unul dintre motivele pentru care el nu vrea să renunţe, din nou, ca să se întoarcă în ţară.

4 andreea9 jpg jpeg

În vara lui 2017, cei doi sperau că vor obţine cetăţenia şi de aceea era necesar să petreacă cel puţin opt-nouă luni dintr-un an acolo. Însă Andreea venea foarte des în România, iar recent a decis să reia colaborarea cu Andreea Bălan şi să resusciteze trupa Andre.

Cum a început povestea lor

Au fost împreună aproape 15 ani şi povestea lor de dragoste a stârnit multe comentarii încă de la început. Cu o adolescenţă controlată de tatăl ei, Andreei i-a fost foarte greu să se apropie de vreun bărbat. Până l-a întâlnit pe Traian, cel despre care presa scria că e un băiat de bani gata căruia cu greu îi rezistau fetele de oraş: “ El era foarte timid. Prima oară când ne-am cunoscut, era într-o maşină decapotabilă, cu blugi din ăia largi, cu maieu, ras în cap, voia să-şi facă tatuaj…În schimb, îi tremura vocea când vorbea.”

Pe de altă parte, Traian nu o vedea cu ochi buni pe fata care cânta aproape goală în turnee, prin toată ţara: “Credeam că e o bagabel, un cuvânt inventat de mine, se înţelege de la ce. Dar când am vazut-o cât de serioasă e, nici nu mi-am imaginat că o să fim împreună”.

Dar iată că acum viaţa lor împreună a ajuns într-un impas, cei doi dorind să se separe în condiţii amiabile, mai ales de dragul fiicei lor, Sienna: “Nimic nu este pe vecie şi, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanţie în viaţa asta şi anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ.(…) De mai mult de 20 de ani, muzica este pentru mine pe primul loc şi de aproximativ opt ani, Sienna îşi împarte primul loc alături de muzică. Orice altceva este pe un alt loc. (…) În câteva zile pleacă Siena şi până la momentul acesta nu ştiu dacă mama are procură pentru a scoate copilul din ţară. Aşa că este posibil ca în următoarele două zile să ajung la notar. Sienna pleacă la tati în America. A intrat în vacanţa de vară şi toate verile şi le petrece acolo.”, declara Andreea Antonescu, în urmă cu ceva timp pentru cancan.ro.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg