Acuzat de porniri canibalice ┼či abuzuri sexuale, Armie Hammer se trage dintr-o familie cu multe secrete. Tat─âl lui are un tron al sexului cu emblema familiei!

8 aprilie, 2021
1 armie profimedia 0598929383 jpg jpeg

├Än mijlocul scandalului cu care se confrunt─â actorul, dezv─âluirile despre trecutul ┼či familia lui sunt din ce ├«n ce mai ┼čocante

Astfel, revista Vanity Fair a publicat un articol extins despre tat─âl lui Armie Hammer, Michael - care a mo┼čtenit ├«ntreaga avere de 180 de milioane de dolari a familiei ┼či care a fost implicat ├«ntr-una dintre cele mai mari fraude cu obiecte de art─â din New York - o fraud─â de 70 de milioane de dolari, legat─â de o galerie de art─â, unde se vindeau picturi contraf─âcute. Sursele citate de Vanity Fair spun c─â, la 65 de ani, Michael are ├«n continuare mintea unui adolescent care p─âstreaz─â un tron al sexului cu emblema familiei la sediul Funda┼úiei Hammer - Michael ├«l descrie ca pe un scaun al perversiunilor, care are dedesubt montat─â o cu┼čc─â. Acelea┼či surse au dezv─âluit ┼či faptul c─â Michael are un trecut marcat de consumul de droguri ┼či alcool - informa┼úiile dezv─âluite nu fac dec├ót s─â extind─â scandalul care a distrus cariera la Hollywood a lui Armie. Purt─âtorul de cuv├ónt al lui Michael Hammer a declarat, ├«ns─â, c─â informa┼úiile din Vanity Fair sunt absurde.

Foto: Profimedia