Acuzații dure pentru Angelina Jolie. Ce spune garda de corp a lui Brad Pitt despre celebra actriță

14 mai, 2024

Una dintre gărzile de corp ale lui Brad Pitt uimește cu cele mai recente afirmații ce apar în noi documente judecătorești.

Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg

Dacă pe vremuri erau o familie de revistă, numeroasă și unită, acum Brad Pitt a cam rămas singur. Niciunul dintre copii nu este atașat de el, iar acest lucru pare că s-ar datora nevestei buclucașe Angelina Jolie.

Procedurile judiciare ale Angelinei Jolie și Brad Pitt au fost făcute publice. În noile înregistrări, unul dintre bodyguarzii lui Pitt susține că Jolie i-a „încurajat” pe copii să îl „evite” pe tatăl lor.

angelina jolie brad pitt getty jpg

Înregistrările judiciare au fost obținute de Revista PEOPLE și provin din confruntarea juridică a cuplului asupra dreptului de proprietate asupra cramei franceze pe care au cumpărat-o împreună, Chateau Miraval. Locația a servit drept refugiu pentru familia lor pe parcursul relației lor, cei doi găzduind nunta acolo în 2014.

Într-o declarație de 12 pagini achiziționată de publicație, Tony Webb, proprietarul unei companii de securitate, a susținut că un angajat de-ai lui Jolie, pe nume Michale Vieira, l-a contactat pentru a descuraja doi bodyguarzi care au lucrat pentru Pitt să depună mărturie în instanțe.

”Pe durata apelului, dl Vieira mi-a spus că a aflat că doi paznici care-și oferiseră serviciile în trecut și dnei Jolie prin SRS Global ar putea fi chemați să depună mărturie la tribunal”, explică Webb. ”Apoi dl Vieira mi-a cerut să-i împiedic să o facă.”

Webb susține că nu ar fi putut face asta. Foștii bodyguarzi au fost citați pentru a depune mărturie în proces. Iar unul i-a povestit că urma să povestească detaliat cum a auzit-o pe actriță că îi descuraja pe copii să petreacă timp cu tatăl lor în timpul vizitelor de custodie.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au întâlnit pentru prima dată în 2003, pe platourile de filmare a filmului „Mr. și doamna Smith”, unde au jucat rolul de soț și soție într-o variantă foarte atipică. Așa le-a fost ulterior și mariajul adevărat. Condimentat cu neînțelegeri, deși formau unul dintre cele mai arătoase cupluri de la Hollywood.

Împreună, au șase copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Angelina Jolie a cerut divorțul în 2016, invocând diferențe ireconciliabile.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg