Acuze grele pentru un cunoscut cântăreţ! ”M-a agresat sexual! M-a apucat de sâni în timp ce filmam împreună videoclipul!”

4 octombrie, 2021
1 emily ratajkowski jpg jpeg

Acuze grele pentru Robin Thicke. Melodia “Blurred Lines”, care a fost un adevărat succes muzical, are în spate o poveste tristă.

Iar interpretul nu se află la prima acuzaţie de agresiune sexuală. Supermodelul Emily Ratajkowski îl acuză pe artist de comportament neadecvat, în timp ce filmau videoclipul cunoscut. Destăinurile au fost făcute în noua carte scrisă de victimă.

Emily Ratajkowski a scris că Robin Thicke a apucat-o de sâni: ”M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la Robin Thicke, scrie supermodelul de 30 de ani în cartea ”Corpul meu”, ce va fi lansată luna viitoare.

stanga
dreapta
2 emily ratajkowski 2 jpg jpeg
3 emily ratajkowski 1 jpg jpeg
1 emily ratajkowski jpg jpeg
5 emily ratajkowski 3 jpg jpeg
6 emily ratajkowski 4 jpg jpeg
7 emily ratajkowski 5 jpg jpeg
8 emily ratajkowski 6 jpg jpeg
9 emily ratajkowski 7 jpg jpeg
10 emily ratajkowski 8 jpg jpeg
11 emily ratajkowski 9 jpg jpeg

Ratajkowski a fost una dintre cele trei supermodele care au participat la senzualul videoclip al piesei “Blurred Lines”, în care mai cântă şi Pharrell Williams şi rapper-ul TI.

Robin Thicke deşi a avut un proiect foarte bun, care a încântat-o pe Emily, a stricat tot printr-un comportament de bădăran: s-a îmbătat şi s-a purtat grosolan, iar nota de plată vine acum. Nu că ar fi avut el o reputaţie prea bună. Inclusiv soţia Paula Patton l-a acuzat înainte de a-i cere divorţul de violenţă în familie, într-o cerere de 52 de pagini înfricoşătoare pentru un ordin de restricţie în toamna anului 2014.

Emily Ratajkowski are un băieţel de câteva luni cu Sebastian Bear-McClard. Fotomodelul a fost văzut în New York când îşi plimba copilul în căruţ. Pe micuţ îl cheamă Sylvester Apollo Bear.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg