Ada Condeescu, experienţe culinare inedite în Africa şi în China FOTO

28 noiembrie, 2016
IMG 2866 jpeg

Aflată într-un maraton de prezentare a filmului românesc “Dincolo de calea ferată”, actriţa trăieşte experienţe fascinante în colţuri diferite ale lumii, din China şi până în Africa.

image

"Este fascinant şi spectaculos să vezi şi să simţi cu adevărat diferenţele dintre civilizaţii, moduri de viaţă, comportament şi raportare la lume într-un timp atât de scurt. Shanghai şi Beijing cu o populaţie a câte 20 de milioane de locuitori fiecare, iar Cairo cu o populaţie de aproape 22 de milioane, sunt oraşe spectaculoase şi complet opuse!”, povesteşte Ada Condeescu.

Ajunsă în Beijing, actriţa nu s-a putut abţine şi a mâncat scorpioni, şerpi şi stele de mare: “Simţeam nevoia să aflu tot, să încerc tot, nu am putut să mă abţin să nu mănânc scorpioni, şerpi sau stele de mare pe una dintre cele mai renumite străzi ale Beijingului sau să încerc bucătăria Sichuan. Am simţit pentru prima oară cu adevărat o altă parte de lume, extrem de îndepărtată de noi, în care e greu să comunici. A trebuit să mimez că să mă înţeleg cu ei când aveam nevoie de ceva, engleză este rar înţeleasă”, adaugă Ada Condeescu.

Întoarsă în ţară pentru numai o zi, cât să-şi aline dorul de Nanuk, samoyed-ul ei, Ada şi-a făcut din nou bagajul pentru 30 de grade Celsius şi a decolat spre Cairo: “Cairo este un oraş extrem de special, energia este foarte intensă, e o adevărată nebunie, trebuie să ai nervi de fier când ieşi în stradă şi să fii mereu pe fază. Până acum nu am mai văzut aşa ceva. Zeci de mii de oameni şi de maşini la orice ora din zi şi din noapte, un trafic infernal, vânzători ambulanţi, totul este foarte haotic, însă extrem de spectaculos. Combinaţia de istorie de peste 5000 mii de ani şi oraşul de azi este neapărat de văzut şi trăit. Este fascinant”, spune Ada.

Actriţa a făcut şi un tur al parfumeriilor: “Egiptul e cunoscut pentru piaţă de mirodenii şi condimente, aşa că am făcut şi un tur al parfumeriilor, locuri în care am descoperit uleiuri naturale şi unele esenţe pe care nu le exportă nicăieri în afară Egiptului, tot felul de minunăţii!”.Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg