Ada Condeescu, prezentă la Gala Premiilor Academiei Europene de Film. Vezi ce ţinută a purtat!

20 decembrie, 2014
ada condeescu jpeg

Actriţa româncă de 26 de ani cu un palmares cinematografic internaţional a fost invitată de Academia Europeana de Film să înmâneze alături de Barry Atsma premiul pentru “European Discovery Fipresci 2014” şi “Best Short 2014”.

Actriţa româncă de 26 de ani cu un palmares cinematografic internaţional a fost invitată de Academia Europeana de Film să înmâneze alături de Barry Atsma premiul pentru “European Discovery Fipresci 2014” şi “Best Short 2014”. Cu această ocazie, Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen, dar şi pe actriţa Liv Ullmann.

Gala Premiilor Academiei Europene de Film a avut loc acum câteva zile la Riga, în Letonia. “Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen şi a fost o bucurie imensă pentru mine. Liv Ullmann a fost şi ea invitată şi am fost fericită să-i pot spune cât de mulţi oameni au crescut în România cu filmele în care ea a jucat. Ziua de sâmbătă a fost un maraton, am repetat de dimineată şi până după amiază apoi ceremonia şi după, petrecerea”, povesteşte actriţa care a purtat la Gală şi pe covorul roşu al ceremoniei o ţinută apreciată, semnată de Maria Lucia Hohan.

image

“Cea mai puternică emoţie pe care am simţit-o a fost înainte de a intra pe scenă. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scena unde se derula totul live. A început clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2. Am închis ochii şi am simţit toată vibraţia sălii şi a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile”, mărturiseşte Ada care a mai fost în lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonista a filmelor “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy” nominalizate la categoria “Cel mai bun film de debut” în 2010 şi 2011.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg