Adam Levine, prima poză alături de fetiţa lui

18 iunie, 2018
adam levine copil jpeg

Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine, şi-a surprins fanii pe 17 iunie, de Ziua Tatălui. Modelul a postat pe Instagram o fotografie în care soţul ei o ţine în braţe pe cea de-a doua fetiţă a lor, Gio Grace.

Adam Levine şi micuţa Gio Grace

Fotografia postată de Behati Prinsloo este prima în care apare Gio Grace. „Copilul meu cel mare îl ţine în braţe pe cel de-al doilea copil al nostru. Fetele noastre sunt foarte norocoase că te au pe tine ca tată, iar eu sunt foarte norocoasă că eşti soţul meu, iubitul meu, prietenul meu... Te iubim! Viaţa e mai bună lângă tine“, a fost descrierea postării.

Behati Prinsloo a avut de asemenea şi un mesaj pentru tatăl ei: „Îţi mulţumesc, tată, că ai fost un exemplu pentru mine şi am văzut la tine cum trebuie să fie un soţ şi un tată adevărat. Felul în care te uiţi la mama este felul în care şi Adam mă priveşte pe mine. Îţi mulţumesc că eşti cel mai bun tată din lume“.

În luna mai, Adam Levine spunea în emisiunea lui Ellen DeGeneres că Behati Prinsloo este obsedată de Gio şi că primul lucru pe care îl face dimineaţa este să o strige pe micuţă şi să fugă imediat în camera ei. „Behati este foarte îndrăgostită de Gio. Mi se pare foarte drăguţ, pentru că soţia mea face multe lucruri trăznite, doar pentru a-i atrage atenţia micuţei. Este foarte distractiv. Să fii tată este cel mai minunat lucru de pe pământ“, a spus Adam Levine.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg