Adda, diagnosticată cu o boală gravă. Artista a primit timp de un an şi jumătate tratament greşit. "A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului"

16 februarie, 2022
4 adda8 jpg jpeg

Adda are probleme grave de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu Borelioză, boala transmisă de căpuşe.

Solista a primit timp de un an şi jumătate un tratament pentru o cu totul altă afecţiune.

”Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus un diagnostic greşit şi mi s-a dat tratament şi mai greşit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză şi Bartonella- transmise de căpuşe şi ţânţari, ploşniţe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamaţia şi neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acţionat la timp. Aşa că urmează o perioadă de luptă şi de tratament agresiv care durează în total un an şi jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Şi trag să-mi duc la final o parte din proiecte şi să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spaţiul public- emisiuni şi apariţii, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online, şi vă voi ţine la curent când pot şi cât pot. Vă voi lăsa şi albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni şi noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Şi promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialişti” ai României vor pune mâna pe carte.Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienţii pe piste greşite şi să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENŢIE ŞI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunăţii” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viaţă!Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate intampla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort şi o să beau un sfert de deget de vodkă, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt că ăia care cad în sanţ şi au faţa plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o Xena! Nu m-am simţit niciodată mai puternică şi mai stăpână pe situaţie. Acum ştiu cu cine mă bat!

Vine şi cartea “Cele trei” anul acesta! Povestea e acum întreagă!”, a mărturisit vedeta pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg