Adda şi Cătălin Rizea au părăsit "Asia Express". Primele declaraţii după eliminare: "Am luptat până la capăt"

22 aprilie, 2020
7 addia si catalin eliminare asia express 1 jpg jpeg

Adda şi Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3! Cel mai aşteptat moment din ediţia recentă a emisiunii şi-a ales cele două echipe finaliste!

După ce au ajuns la punctul de întâlnire unde i-a aşteptat Gina Pistol, concurenţii au aflat că urmează să afle care sunt echipele care intră în marea finală a emisiunii Asia Express, sezonul 3. 

Adda şi Cătălin au părăsit Asia Express, sezonul 3

Prima echipă care s-a salvat de la eliminare şi care are locul asigurat în finală este cea formată din Speak şi Ştefania. La ultima misiune, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor s-au clasat pe ultimul loc, aşa că şi aceştia au primit o cutie de lemn, în care a stat ascuns un verdict important. 

Când Adda şi Cătălin au deschis cutia lor, vestea a fost una neaşteptată: moneda a fost roşie, aşa că cei doi au părăsit competiţia Asia Express, sezonul 3.

4 adda si catalin eliminati asia express 2 jpg jpeg

În marea finală, echipele care luptă pentru marele premiu sunt formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor şi Ştefania - Speak. 

Adda, primele declaraţii după eliminarea de la Asia Express

Imediat după ce s-a aflat că sunt eliminaţi, Adda a scris un mesaj pe care l-a postat în mediul online: 

"Ăştia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experienţă! Am învăţat multe despre noi înşine şi despre celălalt, dar cel mai important - ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ! ❤ Ne-am dorit mult să jucăm finală mare dar “stelele au decis că pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinaţia.“ Clişeu- adevăru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori şi după m-am resemnat! 😂

Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine şi ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct - Taipei! L-am văzut de sus, fericiţi că am reuşit! Am tras cu ultimele puteri şi, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi! Îţi mulţumesc, Cătălin, că mi-ai fost şi îmi eşti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gură mare care urlă şi te supără, dar care uită în 5 minute ce a zis şi nu mai ştie cum să te împace. Dar eu am inima la fel de mare precum gură! Promit!

Sunt o norocoasă că te am da’ şi tu eşti norocos. O nebună mai mare nu găseşti, iar cu mine nu o să te plictiseşti niciodată. Şi la 80 de ani eu o să fac mişto de ţine! Dar şi tu de mine că ştii că nu mă supăr! O să radem până o să ne zboare protezele, iar nepoţii noştrii o să zică că suntem pe ciuperci! 😂😂😂 Te iubesc cel mai mult pe ţine şi pe Alexutu nostru!

Am promis “La bine şi la rău” şi aşa a fost şi în Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celălat când am căzut. Şi, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfectă, dar important e că recunosc asta şi că îmi dau tot interesul să fiu mai bună, să corectez ce e rău şi să păstrez ce e bine. Sunt mândră de noi!"Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}