Adda: „Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr“. Ce vedete o ajută pe artistă în această perioadă grea?

17 iunie, 2022

De un an și jumătate, viața cântăreței a fost dată peste cap de o afecțiune care îi măcina trupul, dar și de incompetența unor medici care i-au pus diagnosticul greșit.

Adda 18 luni de injectii 80 Borelia (2) jpg

Adda trăiește ca într-o realitate fabricată de Kafka, o lume a absurdului și a nonsensului, după ce, alarmată fiind de unele simptome, a fost diagnosticată eronat ca având alergii,  dermografism și intoleranță la histamină. Și, după un an în care a primit tratamentul greșit, dar și o dietă restrictivă, cântăreața a descoperit că, de fapt, este purtătoarea a două boli transmisibile genetic, Borelioza și Bartonella, cunoscute mai ales ca boala Lyme și boala ghearelor de pisică. Acestea sunt cauzate de paraziți și bacterii ce vin de cele mai multe ori de la căpușe, țânțari, ploșnițe sau dacă animalele purtătoare de astfel de bacterii intră în contact cu oamenii prin zgârieturi, salivă sau mușcătură.

Din păcate, în răstimpul în care ar fi putut trata cu succes aceste afecțiuni, i-au paralizat anumite părți ale corpului, iar neurotoxinele au ajuns la creier, necesitând un tratament mult mai dur și susținut.

Acum, la câteva luni de la administrarea primei faze a tratamentului, Adda și-a anunțat fanii că, în sfârșit, corpul ei reacționează pozitiv. „Trăiesc o perioada interesantă. Nu mai știu cine e fata de dinainte de octombrie 2020. Dar cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo“, a scris ea într-un mesaj postat pe Instagram.

Din același mesaj, aflăm și ce vedete i-au fost alături în aceste luni și au ajutat-o concret să depășească această perioadă grea. „Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos. Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit, pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv. Mulțumesc personalului de la Borelia Centrum care, când a văzut pozele cu mine, mi-a spus să mă testez urgent și de Bartonella și să fac RMN cerebral. Mulțumesc, Diana Munteanu, pentru toate telefoanele și agitația din zilele în care aveam mare nevoie. Mulțumesc, Elena Gheorghe, că mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul. Mulțumesc, Codin Maticiuc, pentru implicare la secundă. MULȚUMESC Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine. MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice oră din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete. Mulțumesc, Camelia Pop, cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietenă, pentru că m-ai ținut în viață datorită alimentației, atunci când medicii făceau ping pong cu mine. ÎȚi DATOREZ un an jumătate din viață. Mulțumesc, Alina, pentru că mă întrebi aproape zilnic cum mă simt și îmi explici pas cu pas la ce să mă aștept. Mulțumesc, Simina Costea, că m-ai scos din casă. Mulțumesc familiei pentru grijă, iubire, răsfăț. Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut în hău și nu se mai ridică. Mulțumesc, Doamne Doamne, că m-ai căutat și m-ai găsit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine. Alexuțu meu și Cătălin… voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi nu ar mai fi nimic! Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc bucă și psihicu’!“.

Sperăm ca Adda să se facă bine cât mai repede și să-și poată relua viața de acolo unde boala a întrerupt-o.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg