Adela Popescu, dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan: "Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri"

7 iunie, 2021
2 adela3 jpg jpeg

Povestea lor de dragoste poate fi un model pentru mulţi. Adela Popescu vorbeşte într-un mesaj emoţionant despre iubirea ce o împarte cu Radu Vâlcan, bărbatul care nu o copleşeşte cu declaraţii, dar îi oferă în fiecare zi dovezi de afecţiune.

“Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clişeele. Sau, poate e timid şi fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea ştie ce să facă cu ele.  Nu îşi aminteşte ziua nunţii. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt şanse să uite şi de flori. Nu mă "scaldă" în complimente. Nu îmi spune zilnic "te iubesc". Nu îmi spune "femeia mea". Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.  În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: "distrag eu copiii, du-te sus şi culcă-te ".

Îmi aduce cireşe şi pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea şi pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucăţică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi găteşte ce ştie că îmi place.

Uneori, mă duce cu maşina doar "că să mai stăm şi noi de vorbă". Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră. 

Şi, chiar acum, deşi eu sunt sus de ceva timp, şi aud ce haos e jos, nu vine să mă "trezească" şi nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă.

Dar, pentru că şi eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez şi să mâncăm împreună. Pentru că ştiu că nu a mâncat nimic de dimineaţă şi nici nu o va face fără mine”, spune Adela.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg