Adele a apărut în sutien după ce a slăbit peste 45 de kilograme. De ce au criticat-o asupru fanii

1 septembrie, 2020
6 adele in sutien jpg jpeg

E mai curajoasă ca niciodată! Adele, după ce a slăbit aproximativ 45 de kilograme, e mândră de felul în care arată şi îşi expune corpul şi în tinute minuscule! Recent, cântăreaţa a atras atenţia, dar şi criticile fanilor. De ce?

În urmă cu câteva luni de miram de transformarea majoră a cântăreţei Adele! A slăbit peste 45 de kilograme cu ajutorul unei regim alimentar echilibrat. Bineînţeles, artista a făcut şi foarte mult sport, des a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra sau ieşea din sala de fitness. A scăpat de multe kilograme, iar apoi s-a mândrit cu corpul său. De ziua sa a apărut într-o rochie mini, neagră, cu picioarele subţiri la vedere! Arăta incredibil de bine!

Reuşeşte din nou să atragă acum atenţia, tot cu fizicul său, dar şi cu alegerile pe care le face. Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani apare într-o imagine postată pe Instagram îmbrăcată într-un sutien cu motive jamaicane, iar părul îl are strâns în codiţe bantu. Arată impresionant de bine, are pielea întinsă, forme frumoase, dar fanii săi au luat foc când au văzut imaginea, au criticat-o aspru. Motivul?

stanga
dreapta
1 adele in costum de baie 2 jpg jpeg
2 adele in costum de baie 1 jpg jpeg
3 adele a slabit 45 de kilograme 2 jpg jpeg
4 adele a slabit 45 de kilograme 1 jpg jpeg
6 adele in sutien jpg jpeg

Chiar felul în care s-a îmbrăcat şi şi-a aranjat părul. Unii nici măcar nu au mai remarcat cât de bine arată în sutien, după ce a slăbit 45 de kilograme. Se ştie că în Statele Unite este considerat a fi o jignire gestul unora de a adopta elemente din cultura şi tradiţia altor popoare. Exact aşa a făcut şi Adele de data aceasta cu influenţele jamaicane şi a atras asupra sa o mulţime de comentarii negative. Cei care o urmăresc au criticat-o aspru pentru apariţia sa cu ocazia carnavalului Notting Hill care a fost anulat, artista sărbătorind totuşi acest eveniment în curtea casei din Beverly Hills. 

„2020 devine din ce în ce mai bizar. Adele apare cu coafură Bantu şi însuşire culturală, lucruri pe care nu i le-a cerut nimeni. Acest lucru marchează faptul că toate femeile albe de top din muzica pop sunt problematice. Urăsc lucrul ăsta”, a scris o persoană pe Twitter.

“Ar trebui să meargă la închisoare!”, a declarat altcineva.

3 adele a slabit 45 de kilograme 2 jpg jpeg

Doctorul care a ajutat-o pe Adele să slăbească dezvăluie secretul din spatele transformării spectaculoase a cântăreţei

Dr. Dominique Fradin-Read, medicul care stă în spatele transformării spectaculoase a lui Adele, oferă amănunte despre procesul prin care artista a reuşit să slăbească câteva zeci de kilograme şi să ajungă, astfel, de nerecunoscut.

Dr. Dominique Fradin-Read este fondatoarea clincii de wellness şi anti-îmbatranire VitaLifeMD din Los Angeles şi cea care a ajutat-o pe Adele să se redescopere şi să-şi schimbe înfăţişarea. Procesul spectaculos prin care a trecut Adele a atras multe comentarii şi speculaţii, dar medicul care stă în spatele transformării ei spune că secretul stă în dietă, sport, dar, mai ales, în adaptarea fiecărui program de slăbire pentru fiecare individ în parte.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg