Adele este în lacrimi, iar fanii sunt furioşi. Ce anunţ a făcut artista? "Nu am dormit în ultimele 30 de ore din cauza asta!"

21 ianuarie, 2022
1 adele deschidere jpg jpeg

Anunţul de ieri seară al lui Adele a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Artista a anunţat cu inima sfâşiată că a fost nevoită să anuleze toate cele 24 de concerte programate în Las Vegas. Contractul ei de artist rezident la Caesars Palace a fost unul record pentru Vegas - conforma înţelegerii, Adele ar urma să fie plătită cu 685.000 de dolari pentru fiecare spectacol. Iar Billboard a estimat că artista adusese deja încasări de peste 50 de milioane de dolari din vânzările biletelor. Totul trebuia să fie un succes fenomenal, Adele pregătindu-se şi repetând îndelung pentru aceste spectacole. Dar aseară anunţul ei a picat ca un trăsnet: nu mai poate susţine concertele, întrucât jumătate din echipa ei are Covid şi de aceea este imposibil să fie gata la timp. Cel mai probabil, show-urile vor fi reprogramate pentru luna aprilie. În vremuri de pandemie nu s-ar fi pus problema ca artista să fie considerată vinovată, iar fanii ar fi trebuit să fie înţelegători. Problema a fost, însă, că anunţul a venit mult prea târziu şi numeroşi cumpărători de bilete s-au considerat păcăliţi.

Adele este în lacrimi, iar fanii sunt furioşi. Ce anunţ a făcut artista? "Nu am dormit în ultimele 30 de ore din cauza asta!"

Primul spectacol ar fi trebuit să aibă loc în seara asta, iar oamenii dornici să o asculte live călătoriseră deja spre Las Vegas. Preţul biletelor nu este nici el unul de neglijat. Dacă cel mai ieftin bilet costă 85 de dolari, cele VIP ajung până la 12.000 de dolari, iar pe piaţa neagră s-au vândut şi bilete de până la 30.000 de dolari. Având concertele sold out, Adele a stârnit astfel furie în rândul fanilor pentru că anunţul a venit prea târziu. "Am încercat tot ce am putut ca să fim gata la timp, iar show-ul să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost distruşi de Covid. Jumătate din echipa mea e bolnavă, aşa că ne-a fost imposibil să ducem la bun sfârşit show-ul. Îmi pare atât de rău că e în ultimul ceas, nu dormim de 30 de ore încercând să ne dăm seama ce soluţii avem până când am ajuns în pană de timp. Sunt atât de supărată şi ruşinată şi le cer iertare celor care au venit din întreaga lumea pentru a mă vedea", a declarat Adele. "Cum să-ţi anulezi show-ul cu doar o zi înainte? Ţi-ai bătut joc de noi", a fost unul dintre numeroasele comentarii ale celor furioşi că anunţul că a întârziat atât de mult.  Foto: Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg