Adele, forţată să se ascundă într-un buncăr de teama fanilor

21 martie, 2017
Adele Live 2017   Melbourne jpeg

Dacă ne gândim cum ar putea apărea o celebritate la concertul său, probabil că mulţi am spune într-o maşină de lux, într-un costum extravagant sau însoţită de o trupă. Dar, cu siguranţă, acesta nu este şi stilul lui Adele. Cântăreaţa preferă ceva puţin mai diferit, aşa că echipa ei de securitate o transportă într-o cutie pe roţi la fiecare concert, pentru ca artista să nu fie asaltată de fanii entuziaşti, în drum spre scenă.

image

Adele stă într-o cutie de lemn şi se joacă pe iPad, în timp ce fanii fac loc pentru echipamentul cântăreţei, fără să bănuiască însă că în interior este chiar artista lor preferată pe care aşteaptă să o vadă cântând pe scenă. "Cum am ajung pe scenă mă face să transpir" , a spus Adele la un concert în Sydney. "Nu vă pot spune până la sfârşitul anului. Veţi râde când veţi afla. "

Intrarea sa secretă a fost deconspirată săptămâna trecută. În timpul concertului din Melbourn, fanii au conştientizat că diva se află în cutia neagră, aşa că echipa de producţie a artistei a fost nevoită să treacă la planul B şi a ascuns-o pe cântăreaţă într-un buncăr. "Au trebuit să renunţe la cutia secretă în Melbourne, pentru că toată lumea ştia," Peter Ford a spus în emisiunea Kyle şi Jackie O. "Au trebuit să construiască o cameră verde sub scenă şi Adele a trebuit să sosească cu două ore şi jumătate mai devreme", a adaugat Peter.  In timpul concertului ei, Adele a recunoscut că a fost îngrijorată că fanii îi ştiu secretul. "M-am speriat. Nu mint. Am fost foarte speriată ", a spus mulţimii. 

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg