Adele iubeşte un bărbat însurat?

19 ianuarie, 2012

De câteva săptămâni, cântăreaţa britanică radiază de fericire, de când are o relaţie cu Simon Konecki. De curând însă presa a aflat că acesta este însurat şi are şi o fetiţă.

De câteva săptămâni, cântăreaţa britanică radiază de fericire, de când are o relaţie cu Simon Konecki. De curând însă presa a aflat că acesta este însurat şi are şi o fetiţă.

Soţ şi tată, Simon Konecki (37) este cel căruia Adele (23) e gata să-i ofere inima sa, chiar dacă ea a fost profund rănită de-o poveste de dragoste anterioară, care a inspirat atâtea dintre celebrele ei cântece. Ea n-a ascuns niciodată durerea pe care a resimţit-o după fostul iubit, dar familia şi prietenii au încurajat-o să nu renunţe să spere că într-o zi îşi va întâlni jumătatea.

Citeşte şi Adele nu mai e singură

De când este cu Simon, Adele pare să-şi fi regăsit pofta de viaţă, în ciuda faptului că noul ei partener este un bărbat însurat, aşa cum dezvăluie publicaţia “Public”. Bărbatul de 36 de ani s-a căsătorit în 2004 cu stilista de modă Clary Fisher şi are o fetiţă de cinci ani. Se spune că în prezent ar fi în divorţ.

Supărată că presa a publicat astfel de informaţii, Adele s-a simţit datoare să explice situaţia pe blogul ei: “Aceasta este prima şi ultima oară când comentez despre relaţia mea cu Simon. Contrar celor publicate în presa de astăzi, Simon este un bărbat divorţat şi aşa a fost în ultimii patru ani. Toţi cei care ne cunosc nu ne doresc decât binele. Acesta este adevărul”.

Când jurnaliştii au încercat să discute cu fosta soţie a lui Konecki, Clary, care locuieşte în Sussex şi foloseşte în continuare numele soţului ei, aceasta a refuzat să comenteze situaţia.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg