Adele trebuie să împartă 160 mil. euro după separarea oficială de soţul ei

9 aprilie, 2020
1 screenshot 2020 04 09 at 09 27 34 png png

În urmă cu şase lui, Adele şi fostul ei soţ, artistul Simon Konecki, au început procedurile de divorţ, mai exact în septembrie 2019, însă abia acum au ajuns la un acord final privind împărţirea bunurilor.

Ştim cu toţii reţeta unui divorţ de “succes” : acolo unde există multă faimă şi mulţi bani, e greu să împarţi totul la notar, aşa că ajungi în instanţă. Nici cei doi nu fac excepţie, iar Adele, în vârstă de 31 de ani şi fostul ei soţ, în vârstă de 45 şi-au încheiat cei 7 ani de căsnicie cu un divorţ...de bogaţi, în urma căruia au de împărţit câteva milioane bune de euro, cam 160. Cu toate că averile lor sunt cunoscute, artistul a dorit să nu se afle cât îi revine fiecăruia. Un lucru este, însă, cert, foştii soţi vor împărţi în mod egal custodia fiului lor, Angelo, în vârstă de şapte ani.

Adele, una dintre cele mai carismatice vedete şi cele mai mari voci britanice din ultimii ani şi Simon Konecki s-au întâlnit în 2011, când au început o relaţie pe care au păstrat-o secretă. Nunta lor a fost tot secretă, aflându-se de ea abia un an mai târziu, în 2016, la aniversare. Ei şi-au anunţat despărţirea în aprilie 2019, iar atunci s-a aflat că nu au semnat niciun contract prenupţial, astfel încât averea urma să fie împărţită în eventualitatea unei separări. Potrivit unui raport din The Sunday Times Rich List, banii pe care interpreta hit-ului Hello îi deţinea erau aproximativ 175 de milioane de euro, sumă la care s-au adăugat şi activele sale imobiliare extinse. În februarie 2019, Adele a vândut o proprietate din Marea Britanie cu suma de 3,5 milioane de euro şi a transferat proprietatea din Los Angeles pe numele soţului ei tot în acel an. Solista are şi alte cinci proprietăţi: un conac din Beverly Hills, evaluat la 8,2 milioane de euro, două în Londra, în valoare de 8,5, respectiv 2 milioane de euro, unul în Kensington şi un conac în Sussex, pe care l-a vândut recent, pierzând la tranzacţie 1 mil.de lire sterline din cauza crizei. 

Adele a slăbit 70 kg după divorţul de Simon
Adele a slăbit 70 kg după divorţul de Simon

Câştigătoarea a cincisprezece premii Grammy şi un Oscar pentru cea mai bună melodie a confirmat că va lansa până la finalul anului un nou album care va fi intitulat 30. Ea continuă, astfel, tradiţia numerelor ca titluri ale albumelor sale, precedendul fiind numit 25.

Revenind la divorţ, unele surse au declarat pentru publicaţia britanică The Sun că cei doi nu au dorit ca procesul să fie întârziat, gândindu-se la binele fiului lor. Ei vor să evite ca acesta să resimtă tensiunile provocate de înfăţişările la tribunal. Acelaşi ziar scrie faptul că artista s-ar simţi eliberată după ce a pus capăt acestei etape din viaţa ei. În ultimele luni, s-a speculat şi faptul că ea ar fi întors pagina, începând o relaţie cu cântăreaţa de rap Skepta.Recente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg