Adelina Chivu: „Cristi e viața mea, sunt obsedată după el, am renunțat la tot pentru el!”

27 septembrie, 2024

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, soția fostului fotbalist Cristi Chivu face dezvăluiri în premieră.

Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png

„Fain & Simplu” prefațează una dintre cele mai așteptate reveniri în media românească – cea a Adelinei Chivu – cu o premieră: primul ei interviu la un podcast!

Adelina Chivu este cea care infirmă stereotipurile care caracterizează soțiile de fotbaliști. Pasionată de meseria ei, de muzică, de artă, de familia ei, Adelina nu s-a mulțumit să fie doar soția marelui Cristian Chivu, adică o apariție frumoasă în tabloide. Dimpotrivă. A ales să renunțe la prim planul în care se afla ca vedetă a Antenei 3 și să fie alături de soțul ei, căruia i-a dedicat întreaga ei energie și susținere. Totul, în cel mai intim și reținut mod posibil: nu în atenția presei, ci în intimitatea căminului pe care l-a făcut și întreținut toți acești ani alături de unul dintre cei mai de succes fotbaliști români.

Cât de grea a fost pentru o mamă să își crească fetele departe de casă? Cum arată cu adevărat viața pentru familia unui fotbalist de succes? Cât de aproape de dezastru a fost Cristi Chivu dupa accidentarea soldată cu o operație craniană?

Aflată la primul ei podcast, Adelina Chivu se dezvăluie ca niciodată lui Mihai Morar, cel cu care va împărți platoul de filmare în noua ediție „X Factor”. O revenire spectaculoasă pe micul ecran, așteptată de 16 ani! O incursiune în viața unor vedete ai căror apropiați se numesc Jose Mourinho, Silvio Berlusconi sau Marco Materazzi, dar care aleg să trăiască normal, departe de glamour sau excesele high life-ului care caracterizează lumea mondenă a fotbaliștilor de top.

Adelina povestește cu o naturalețe dezarmantă despre ce înseamnă să te adaptezi mereu la schimbare și să rămâi „tu” în mijlocul unui haos constant. Este o conversație profundă, plină de emoție, în care veți descoperi o Adelina sinceră, umană, și cu siguranță diferită de imaginea pe care o vedem în mass-media.

„Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău!”, spune Adelina povestind în premieră despre vieții ei, de la olimpica din Piatra Neamț la fata silitoare de la Știri și până la familia pentru care și-a dedicat în totalitate ultimul deceniu și jumătate.

„Cristi e viața mea, eu sunt obsedată după el după 17 ani de căsnicie!”, spune Adelina Chivu la „Fain & Simplu” cu ochii sclipindu-i de sinceritate. „A durat foarte mult timp până când eu am acceptat să ne vedem, vreo 6 luni. Eu aveam 19 ani. Dar mi-am dat seama de prima dată când m-am așezat că am încurcat-o: așa o bunătate în ochi eu n-am văzut la nimeni.”

„Pe lângă decența și seriozitatea Adelinei, căldura și empatia ei, o să descoperi o femeie deșteaptă emoțional și în echilibru. Simt că va fi un episod în care te vei regăsi și că îl vei adăuga la lista ta de favorite și de recomandări pentru cei dragi”, ne spune Mihai Morar, invitându-ne să-i parcurgem podcastul.  



Recente pe Ok! Magazine

George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg