Adelina Pestriţu a ajuns cu fiica ei la doctor. Ce probleme avea Zenaida-Maria

23 ianuarie, 2020
8 adelina pestritu si fiica sa jpg jpeg

Adelina Pestriţu a avut recent probleme cu fiica sa. Micuţa ei nu voia să doarmă noaptea şi au ajuns la medic. 

Vedeta se dedică trup şi suflet fetiţei sale şi a lui Virgil Şteblea. Se ocupă de creşterea ei, de educaţia ei, dar uneori mai întâmpină şi probleme. O iubeşte aşa de mult, încât nu o lasă aproape niciodată din braţe. O adoarme la pieptul ei, îii dă de mâncare ţinând-o în braţe, o alintă, îi face toate poftele, dar are grijă să îi pună şi limite. 

Zenaida-Maria stătea mereu în braţele mamei, doar aşa adormea. Adelina Pestriţu s-a îngrijorat: "Dacă va amintiţi, în urmă cu câteva săptămâni scriam în postările de pe SM că efectiv suntem disperaţi din cauza faptului că Zeny nu adoarme neplimbata în braţe prin toată casă şi, mai grav, uneori fiind nevoiţi chiar să ieşim după miezul nopţii din casă şi să dăm ture cu maşînă până o ia somnul.

Am cerut câteva sfaturi din partea voastră şi recunosc că mi-am disperat şi prietenii apropiaţi cu întrebările despre cum îşi adorm copiii, poate-poate îmi găsesc o sursă bună de inspiraţie.

Fără să vreau îmi amintesc despre cuvintele doctorului nostru pediatru care atunci când Zeny avea 3 luni ne avertiza să avem grijă ce metodă aplicăm când vine vorba de somnul bebeluşului nostru pentru că aşa o vom ţine mult timp înainte şi va fi greu de dezvatat. Ne sugera la momentul respectiv să o ţinem în braţe doar pentru a-i da să mănânce, pentru a o iubi, a ne juca cu ea, dar să nu o adormim plimbată.

Noi, Batman!!! Nu ştie nimeni mai bine că noi cum să o adorma pe Zeny. Când mai venea o altă persoană din exterior şi ne spunea acelaşi lucru, deja deveneam iritaţi: “Cum? Noi să n-o adormim în braţe? Păi doar un copil avem, lasă că are timp să adoarmă singură”, a scris Adelina pe blogul său. 

Vedeta a făcut şi o programare la medicul somnolog pentru a rezolva această mică problemă, dar se pare că între timp micuţa merge mai liniştită la somn, mămica îi pune muzică şi o lasă singură în pătuţ. Uneori o mai lasă să să plângă, spune că e normal.

Adelina Pestriţu are probleme de sănătate

Vedeta a recunoscut că îşi ţine foarte des micuţa în braţe, mai ales când o plimba prin casă noaptea, deoarece nu voia să meargă la somn: "Şi în urmă cu puţin timp am decis să merg la un medic specialist, care mi-a pus diagnosticul de “discopatie lombară” şi mi-a recomandat să nu mai ridic greutăţi, iar timp de 3 luni aproape zilnic să fac elongaţie şi Tecar Therapy într-o clinică de profil, după care întreţinere o dată la 6 luni."Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg