Adelina Pestriţu, cu burtica de gravidă la petrecerea OK! Golden Night

1 martie, 2018
adelina jpeg

Aseară a avut loc o petrecere cu ştaif, OK! Golden Night, iar Adelina Pestriţu nu a putut lipsi de la eveniment. La începutul lunii îşi anunţa fanii că este gravidă cu primul său copil, iar de atunci vedeta este din ce în ce mai radioasă.

image

Adelina şi-a scos burtica la plimbare pe covorul roşu de la petrecerea organizată de OK! Magazine şi a arătat foarte chic într-un outfit nude cu accente de argintiu. Îşi ascunde bine sarcina, dar de data aceasta burtica care prinde contur s-a văzut pe sub ţinuta vaporoasă.  Ba mai mult, toată seara a pozat cu mâna pe abdomen: "Am scos bebeluşul la evenimentul prietenilor de la OK!", a scris pe Instagram la o fotografie în care de mândreşte cu noul statut de gravidă. A purtat o pereche de pantaloni palazzo argintii, o bluză nude şi o superbă haine de blană de un roz pudră.  Desigur, accesorizarea a fost puternică, cu o bijuterie de pus în păr strălucitoare şi cu o pereche de cercei care au completat frumus outfitul.

Alături de hair stylistul Adrian Perjovschi.

image image

Îşi dorea de mult timp să devină mămică, iar acum visul i se îndeplineşte. Ca orice femei însărcinată, Adelina are şi pofte, aşa că nu a putut rezista unor bunătăţi de la candy bar. Fosta prezentatoare TV a savurat o prăjitură pentru că, aşa cum spune şi ea, este însărcinată şi pofteşte.

image

Foto: Sorin Stana, InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg