Adelina Pestrițu, încă un Crăciun petrecut în Laponia. Cu ce imagini de vis și-a încântat fanii

28 decembrie, 2022
Adelina Pestrițu, Crăciun de vis în Laponia (23) jpg

Adelina Pestrițu a dat Cezarului ce-i al Cezarului. Nu a vrut în locații exotice, ci chiar în capitala iernii: Laponia.

Împreună cu familia sa, celebra bloggeriță și-a încântat urmăritorii cu imagini de poveste, cu o auroră boreală mirifică și un cadru magic, în care poate se simte Crăciunul mai bine decât oriunde. La Moș Crăciun acasă. ”Mi s-a indeplinit marea dorintaaa!!! Moș Crăciun mi-a adus un dar la care am visat toata viața. #auroraborealis 💚

In drumul nostru Rovaniemi-Levi, a aparut pe cer o lumina verde si in secundele imediat urmatoare am sarit cu totii din masina sa vedem Aurora Boreala și să capturăm spectacolul naturii. 💚

Nu pot explica în cuvinte sentimentul de mulțumire pe care l-am avut privind-o, dar las aici imaginile sa vorbeasca de la sine. Love Lapland 💚”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Pare că vizita în Laponia tinde să devină o tradiție în familia Adelinei Pestrițu. Superba brunetă ne-a arătat împrejurimile, dar și o locație de poveste, de unde se vede maiestuozitatea Laponiei, în timp ce stai în pat.

Adelina Pestrițu și familia sa s-au relaxat și s-au plimbat. Printre îndeletnicirile de vacanță, creatoarea de conținut digital a profitat de peisajele unice și a filmat și o reclamă.

S-a dat cu snowmobilul, i-a drăgălit pe reni, s-a răsfățat privit aurora boreală și desigur, a fost la celebra casă a lui Moș Crăciun.

E adevărat, Laponia este o provocare, care necesită haine groase, căci frigul pătrunzător nu iartă pe nimeni. Și categoric este o experiență unică. Doar că atât de minunată, încât se transformă într-un obicei pentru cei mai mulți care ajung acolo.

Adelina Pestrițu și familia nu a ratat nicio o savuroasă plimbare cu câinii Husky, care relevă frumusețea locurilor, o perfecțiune care te lasă fără glas.

Este o experiență pe care fiica Adelinei o adoră, căci iată, familia lor revine aici, după ce și Crăciunul trecut l-au petrecut tot în Laponia.

În Finlanda s-a înregistrat chiar și -22 grade, iar Adelina Pestrițu a semnalat frigul cu câțiva emoji înghețați.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg