Adelina Pestriţu, în vacanţă cu toată familia. Ce destinaţie a ales vedeta

12 octombrie, 2020
4 adelina pestritu jpg jpeg

Surpriză! După o perioadă dificilă şi aglomerată, Adelina Pestriţu a decis că este momentul pentru câteva zile de relaxare! A ales destinaţia, toţi s-au făcut bagajele şi merg la relaxare! Încotro se îndreaptă?

Adelina Pestriţu a avut un an destul de încărcat atât din punct de vedere personal, dar şi profesional. Vedeta a trecut prin momente mai dificile când a fost testată pozitiv cu coronavirus. A urmat un tratament injectabil, a stat izolată singură, departe de fetiţa sa, de soţul ei. În plus, aceasta s-a ocupat şi de mutare, căci fericita familie nu mai locuieşte în apartament, s-au mutat la casă. 

Din punct de vedere profesional, Adelina Pestriţu se bucură de un real succes. Are o mulţime de colaborări cu diferite brand-uri, este şi imaginea unora dintre ele, apare în reclame care sunt difuzate zilnic la TV. Ştim că are şi propriul magazin online de haine, byeda.ro, şi magazinul de ceasuri EDA Watches. Vedeta ţine mereu să le mulţumească fanilor săi, are aproximativ 1,5 milioane de urmăritori pe Facebook, iar pe Instagram peste 1,5 milioane. 

5 adelina pestritu 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 adelina pestritu vacanta in turcia 3 jpg jpeg
2 adelina pestritu vacanta in turcia 2 jpg jpeg
3 adelina pestritu vacanta in turcia 1 jpg jpeg
5 adelina pestritu 2 jpg jpeg

Iată că după o perioadă aşa de încărcată, Adelina Pestriţu a decis! Casa este pusă la punct, ea are o stare de sănătate bună, e momentul pentru câteva zile de relaxare. Vedeta şi Virgil Şteblea au pus la cale o vacanţă de neuitat. Nu, pe Zenaida, pe fiica lor, nu o lasă acasă, călătoresc împreună. 

Frumoasa familie a plecat în vacanţă. Am aflat şi ce destinaţie au ales: Turcia! Vedeta a făcut câteva declaraţii pentru okmagazine.ro: "Turcia am ales! Ne-a fost teamă de distanţe prea lungi". 

1 adelina pestritu vacanta in turcia 3 jpg jpeg

Aşadar, pentru câteva zile, cei trei se vor bucura de clipe inedite în Turcia, de soare, şi se vor relaxa după o perioadă destul de agitată şi încărcată. 

Vedeţi poze din aeroport cu vedeta în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg