Adelina Pestriţu, naşă de botez FOTO

14 octombrie, 2016
Adelina Pestritu nasa de botez (2) jpeg

Pentru a doua oară, vedeta a avut ocazia de-a creştina un copilaş.

image

Miercuri, Adelina l-a botezat pe micuţul Ersan David Bakan, frăţiorul Celiei Ioana, fetiţă pe care a creştinat-o în urmă cu 4 ani, după ce mama acesteia i-a propus acest lucru pe pagină oficială de Facebook.

“Sunt naşă pentru a două oară, însă de această dată am botezat un băieţel, pe numele lui Ersan David Bakan. Portă un nume turcesc, pentru că tatăl lui este de origine turcă şi a ţinut neapărat să-i ducă numele mai departe. Surioara lui poartă numele meu, Ioana. La momentul acela am acceptat imediat, pentru că îmi doream să fac asta şi am simţit că este trimisă de Dumnezeu, ea nefiind botezată nici la vârsta de 3 anişori”, spune Adelina Pestriţu.

Adelina a respectat toate datinile creştineşti, a mers la cumpărături de trusou pentru bebeluş, dar şi pentru sora acestuia, care este o micuţa domnişoară, şi a organizat pentru micuţul Ersan David Bakan o petrecere de botez în toată regula:

“În timpul slujbei, Ersan era foarte agitat şi plângea doar dacă îl lăsăm din braţe. Când îl luăm în braţe, imediat se liniştea şi adormea, semn că avem deja o legătură strânsă şi specială. A plâns puţin când preotul l-a băgat în apă sfinţită, dar l-am liniştit imediat. După slujbă a dormit 2 ore, apoi a început să gângurească. Celia, surioara lui, era extrem de fericită că frăţiorul ei a fost creştinat”, mai spune Adelina.

Povestea mamei celor doi copilaşi a impresionat-o foarte mult pe Adelina:

“Mama lor a crescut la casa de copii, la vârsta de 18 ani a fost aruncată în stradă, iar viaţa ei a continuat într-un mod destul de greu. Voi încerca să mă consult cu părinţii lui în privinţa necesităţilor lui de câte ori va fi cazul. A fi părinte spiritual înseamnă mai mult decât ritualul bisericesc. Dacă nu faci asta din suflet, mai bine nu o faci. Până voi avea şi eu copii, mă voi bucura de finuţi, iar după, de toţi la un loc. Voi fi lângă ei şi îi voi susţine întotdeauna cu ce pot. Îivoi învaţă ce înseamnă bunătatea oamenilor şi cum să o pună în aplicare de câte ori are ocazia. Să nu facă rău şi să îşi ocrotească familia.”Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg