Adelina şi Cristi Chivu, prinşi în infernul din Italia. Ce se întâmplă acum cu ei

11 martie, 2020
1 ade jpg jpeg

Coronavirusul face prăpăd la Milano, iar oamenii au fost invitaţi să nu îşi părăsească casele. Simona Gherghe s-a gândit să afle chiar de Adelina Chivu care este situaţia şi cum arată acum viaţa la Milano.

„Adelina şi Cristi Chivu locuiesc în Milano, unde, în plină carantină, e cea mai gravă situaţie. Adelina mi-a povestit cum trăiesc ei zilele acestea, care e atmosfera pe străzile milaneze, ce îi sperie, dar şi cu ce îşi umplu zilele de stat în casă. Fetele lor fac cursuri online, de mai bine de o săptămână nu mai ies din casă şi au fost nevoiţi aproape să “înveţe” o nouă viaţă. E o situaţie excepţională, cu care s-ar putea confrunta şi România. Deocamdată, la noi e bine. Dar aş vrea să ştim la ce să ne aşteptăm. Trăim vremuri speciale”, a scris Simona Gherghe pe reţelele de socializare.

Adelina şi Cristi Chivu sunt marcaţi de această situaţie.

„Unii care au peste 60 de ani sunt puşi cu semnul de întrebare la aparatul de respirat, deci medicii hotărăsc cine trăieşte şi cine moare. Noi nu mai ieşim din casă decât la farmacie sau la supermarket. În rest, nu ieşim deloc. Totul e închis, restaurante, tot. Comenzi online e cam greu să faci. Nu avem cunoştinţe care s-au îmbolnăvit, avem doar care au intrat în contact cu oameni infectaţi şi stau în carantină acasă. Sunt mai puţine maşini pe stradă, în schimb, mai multe ambulanţe, carabinieri. Am înţeles că te opresc, şi dacă ai angajaţi sau menajere trebuie să le dai în scris că sunt trimişi de tine”, a povestit Adelina Chivu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg