Adevărata reacţie a lui Jennifer Garner vizavi de noua relaţie a lui Ben Affleck

24 septembrie, 2017
*EXCLUSIVE* Is Jennifer Garner dating again? jpeg

Având în vedere că Ben Affleck se afişează în ultima vreme cu noua lui iubită, producătoarea SNL Lindsay Shookus, Jennifer Garner primeşte des întrebări vizavi despre relaţia fostului ei şi despre cum vede ea lucrurile.

Jennifer Garner îşi vede de viaţa ei

Ei bine, recent, ea a declarat că viaţa ei s-a schimbat şi că nu o mai interesează nimic din trecut. O declaraţie pe care tindem s-o credem, dat fiind faptul că un apropiat a mărturisit că Ben a întrebat-o pe Jennifer dacă o poate aduce pe noua lui iubită la evenimentele şcolare ale copiilor lui, iar actriţa a răspuns că nu are nimic împotrivă. ”Ben a întrebat-o dacă ar fi în regulă s-o aducă pe Lindsay la evenimentele copiilor, iar ea i-a spus că nu are nicio problemă cu asta”, a declarat respectivul apropiat.

Iar dacă asta credeţi că e doar o mască de-a lui Jen, să ştiţi că vă înşelaţi. Un alt prieten de-al cuplului a mărturisit că Ben şi fosta lui soţie au vorbit deschis despre această nouă relaţie, iar Jen este la curent cu tot ce se întâmplă şi nu e afectată chiar deloc de expunerea lui Lindsay şi-a lui Ben Affleck. ”Ben a tot întrebat-o pe Jennifer dacă e OK. Însă, Jennifer a întors pagina. A terminat-o cu drama şi nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ”ce se întâmplă în viaţa lui”.

Ben Affleck şi Lindsay Shookus au o relaţie de câteva luni

Aşadar, Jennifer a acceptat situaţia şi nu vrea să mai continue cu drama. Ea e de acord cu apropierea dintre noua iubită a fostului soţ şi cei trei copii ai cuplului, aşa că nu e urmă de bad blood aici...

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg