Adevăratul motiv al divorţului! Melinda Gates face acuzaţii grave despre fostul său soţ, Bill Gates. Ce îl leagă pe miliardar de pedofilul Jeffrey Epstein

4 martie, 2022
5 melinda6 jpg jpeg

Melinda a mărturisit că relaţia fostului soţ, Bill Gates, cu Jeffrey Epstein a jucat un rol important în divorţul lor.

Melinda Gates l-a acuzat pe fostul ei soţ, Bill, că a avut o prietenie îndoielnică cu pedofilul Jeffrey Epstein şi a dezvăluit că miliardarul a continuat să se întâlnească cu el, în ciuda faptului că ea avea „coşmaruri” după ce l-a întâlnit.

Melinda French Gates a spus într-un interviu amplu la „CBS Mornings” că nu un singur lucru, ci mai multe au făcut-o să renunţe la căsnicia de 27 de ani. 

stanga
dreapta
6 melinda1 jpg jpeg
7 melinda2 jpg jpeg
3 melinda3 jpg jpeg
2 melinda4 jpg jpeg
5 melinda5 jpg jpeg
5 melinda6 jpg jpeg

„Nu mi-a plăcut că a avut întâlniri cu Epstein. I-am spus asta clar”, a mărturisit Melinda, înainte de a adăuga că ea l-a întâlnit pe Jeffrey „exact o dată”, pentru că „a vrut să vadă cine este acest bărbat”.

„Am regretat în secunda în care am intrat pe uşă”, a spus French Gates, 57 de ani. „Era detestabil. Mi se rupe inima pentru aceste femei.”

Într-o declaraţie, Bill Gates, în vârstă de 66 de ani, a numit relaţia sa cu Epstein, care s-a sinucis în închisoare în august 2019, în timp ce fusese acuzat de trafic sexual şi aştepta judecata, o „greşeală”. „Întâlnirea cu Epstein a fost o greşeală pe care o regret profund”, a spus miliardarul. „A fost o eroare substanţială de judecată”.

Melinda a mai dezvăluit că nu are o relaţie de prietenie cu fostul ei soţ, dar că lucrează împreună. Ba mai mult, a sugerat că miliardarul a avut mai mult de o aventură de-a lungul căsniciei lor de 27 de ani, dar că “acestea sunt întrebări la care Bill trebuie să răspundă”.

„Cred în iertare. Credeam că am rezolvat asta”, a spus Melinda referitor la aventura pe care Gates ar fi avut-o cu o angajată Microsoft în 2000. “Am dat fiecare bucată din mine acestui mariaj. Am fost acolo din ziua în care ne-am logodit până în ziua în care am ieşit din asta”.   

„Nu a fost un moment sau nu s-a întâmplat un lucru anume, a venit doar un moment în care mi-am dat seama că pur şi simplu nu era sănătos şi nu puteam avea încredere în ceea ce aveam” .

Gates şi Melinda şi-au anunţat despărţirea în mai anul trecut şi au finalizat divorţul în august. Femeia a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că va alege această cale. “Ştiam că divorţul avea să fie o surpriză pentru oameni şi m-am simţit rău pentru asta”.

Ba mai mult, a admis că încă aşteaptă să se vindece după acest episod.

„Cu siguranţă îi doresc tot binele. Cred că avem o relaţie de lucru productivă şi cred că asta va continua”, a adăugat ea.

În ceea ce priveşte viaţa ei personală, Melinda a dat de înţeles că a început să iasă la întâlniri, dar nu a dat prea multe detalii.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg