Adevăratul motiv pentru care Bruce Willis s-a izolat cu Demi Moore. Fiica lor, Scout, a povestit totul

22 aprilie, 2020
9 bruce demi insta jpg jpeg

Cu toţii ne-am mirat la vederea fotografiilor din carantina cuplului Moore-Willis. Fosta familie se reunea în pandemie, iar actuala soţie a lui Bruce, Emma şi copiii lor lipseau din peisaj. Iată că acum s-a aflat povestea din spatele fotografiilor.

Divorţaţi de 20 de ani, Demi Moore şi Bruce Willis s-au comportat ca nişte adolescenţi pe perioada pandemiei: au pictat, au făcut Paştele împreună, s-au distrat şi au petrecut tot acest timp cu fiicele lor şi iubiţii acestora, în timp ce Emma Heming Willis, cu care actorul s-a căsătorit în 2009, a rămas cu în Los Angeles cu cele două fiice ale lor, Mabel de 8 ani şi Evelyn de 6.

Emma a fost nevoită să rămână izolată departe de Bruce.
Emma a fost nevoită să rămână izolată departe de Bruce.

 Fiica lui Bruce şi a lui Demi, Scout, a lămurit situaţia într-un podcast : “A fost totul foarte haios, pentru că pentru pentru mine, ei sunt aceşti părinţi super ciudaţi, dar pentru ceilalţi sunt la un alt nivel. Totul a fost foarte ciudat. Mama mea vitregă trebuia să vină aici, la noi, cu surorile mele mai mici, dar sora cea mică, care are 6 ani şi căreia nu i s-a explicat până acum care e treaba cu acele hipodermice, a găsit un astfel de ac în parc şi a vrut să îl înfigă în pantof, dar l-a înfipt în picior. Aşa că mama mea vitregă a trebuit să rămână în L.A. pentru a aştepta rezultatele de la doctor, iar tatăl nostru a venit aici şi apoi călătoritul a luat-o razna şi ea a rămas acolo cu ele ”.Aşadar, Bruce a rămas cu tot clanul la casa din Hailey, Idaho şi au apreciat timpul petrecut împreună. Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}