Adevăratul motiv pentru care Jackie Kennedy i-a dat papucii primului ei logodnic pentru a se mărita cu JFK

27 iulie, 2021
6 jackie si jfk profimedia 0332519728 jpg jpeg

Mâine, 28 iulie, ar fi fost aniversarea celei mai iubite Prime Doamne a Americii, misterioasa Jackie Kennedy.

Căci legendara soţie a lui J.F.K a fost şi a rămas un mister, în ciuda atâtor lucruri care s-au scris despre ea. Unul dintre misterele care n-au fost descifrate complet despre cea dispărută dintre noi în 1994 este motivul pentru care Jackie a ales să se căsătorească cu un politician în plină ascensiune, başca afemeiat, precum John F. Kennedy, în ciuda faptului că ea acceptase, deja, o cerere în căsătorie de la un alt burlac eligibil, brokerul John Husted Jr.

Jurnalistul şi biograful Randy Taraborelli suţine că motivul poartă numele ambiţioasei mame a lui Jacqueline, Janet Lee Bouvier Auchincloss. Janet avea doar 21 de ani când s-a măritat cu tatăl lui Jackie, John Vernou Bouvier III, iar la 33 de ani a decis să divorţeze de el. În calitatea ei de mama singură a două fete, Janet s-a chinuit foarte mult financiar, însă al doilea ei mariaj, cu bogatul investitor Hugh Auchincloss, a salvat-o din această situaţie. Toată experienţa ei a făcut-o pe Janet să nu le lase pe fiicele ei, Jackie şi Lee, să treacă prin ceea ce a trecut ea.

stanga
dreapta
1 jackie kennedy si mama ei jpg jpeg
3 jackie kennedy and lee radziwill circa 1951 jpg jpeg
4 5with her sister jacqueline at a debutante ball in 1951  cecil beaton jpg jpeg
5 jackie kennedy jpg jpeg
6 jackie si jfk profimedia 0332519728 jpg jpeg

“Banii şi puterea sunt cheia fericirii”, le-ar fi spus aceasta fetelor ei, atribuite pe care JFK le avea din plin, atunci când Jackie a decis să se căsătorească cu el, în ciuda faptului că era logodită cu alt bărbat. După ce mama lui Jackie a aflat că John Husted, logodnicul fiicei sale, câştigă doar 17.000 de dolari pe an, a convins-o pe fiica sa cea mare să anuleze nunta şi să facă o partidă mai bună. Zis şi făcut. Deşi nunta celor doi era stabilită pentru luna iunie a anului 1952, în martie, Jackie i-a returnat viitorului ei soţ inelul de logodnă.

Nu se ştie cu certitudine dacă JFK apăruse, deja, în peisaj în acea perioadă, însă biograful Randy Taraborelli susţine că Jackie ar fi renunţat la primul ei logodnic tocmai pentru că pe atunci senatorul Kennedy ar fi fost mult mai acceptabil pentru ambiţioasa ei mamă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg