Adevărul despre acuzaţiile de viol aduse lui Kobe Bryant. Ce face acum cea care l-a dus în instanţă în 2003

28 ianuarie, 2020
1 kobe bryant si familia 3 jpg jpeg

Anii 2003 - 2004 au fost încărcaţi de probleme pentru Kobe Bryant şi familia sa. Legendarul sportiv a fost acuzat de hărţuire sexuală. Iată ce face acum cea care l-a dus în instanţă. 

Kobe Bryant a fost acuzat de hărţuire sexuală. Povestea neplăcută începe în 30 iunie 2003 după ce Kobe Bryant s-a cazat la The Lodge and Spa Cordillera, Edward, Colorado. Pe data de 2 iulie urma să fie supus unei intervenţii chirurghicale. 

În timpul petrecut acolo, Kobe, fiind căsătorit la acea vreme, a cunoscut-o pe Katelyn Faber cu care a intreţinut relaţii sexuale. Totul s-a întâmplat pe 1 iulie 2003. Chiar următoarea zi, aceasta a mers la sediul poliţiei din Eagle Country şi a declarat că legendarul sportiv a sechestrat-o. Şeriful de acolo a început să investigheze cazul imediat. Kobe Bryant a recunoscut atunci că a întreţinut relaţii sexuale cu Katelyn, dar a negat faptul că ar fi sechestrat-o în camera de hotel. 

Marele sportiv a depus declaraţii în repetate rânduri, a fost anchetat de poliţişti. Trecutul lui Katelyn Faber a fost pus atunci la îndoilaă, la fel şi declaraţiile ei. În trecut, ea fusese internată, a primit tratament pentru schizofrenie. 

Pe 1 septembrie 2004, după luni de investigaţii şi procese, cazul a fost închis. Katelyn Faber a refuzat să mai depună mărturie. Aceasta ar fi primit şi multe mesaje şi e-mailuri de ameninţare şi ură.  În replică, Bryant a dat-o în judecată, cea mai afectată de acest scandal fiind Vanessa, care a şi pierdut o sarcină din cauza problemelor emoţionale cauzate.

Ce face Katelyn Faber acum? Aceasta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor şi nu s-au mai auzit prea multe despre activitatea acesteia. Se pare că ea este într-o relaţie acum, are chiar şi un copil, un băieţel. Din păcate, paternitatea fiului ei nu este cunoscută.

5 kobe bryant si familia 1 jpg jpeg

Povestea neştiută a Vanessei Laine, văduva lui Kobe Bryant, cu dramele din timpul căsniciei cu starul NBA

Lumea ştie prea puţine lucruri despre cine este Vanessa Laine Bryant, căreia astăzi întreaga lume îi transmite condoleanţe pentru pierderea soţului său, legendarul baschetbalist Kobe Bryant, dar şi a uneia dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13), decedată împreună cu tatăl său în acelaşi cumplit accident de elicopter.

Născută pe 5 mai 1982 în Los Angeles, ca Vanessa Cornejo Urbieta Laine, aceasta are origini irlandeze şi mexicane. Graţie frumuseţii sale, bruneta de doar 1,65 m înălţime a fost cooptată, în adolescenţă, să filmeze un videoclip - ocazie cu care l-a cunoscut şi pe Kobe Bryant, atunci un star în ascensiune.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg