Adevărul despre Britney Spears: "Dacă lumea ar cunoaşte problemele psihice ale vedetei, l-ar aprecia pe tatăl acesteia"

24 august, 2021
1 brit3 jpg jpeg

Britney Spears a avut parte de simpatia întregului public, anul acesta, după ce vedeta a dezvăluit chinul în care îşi duce viaţa sub tutela tatălui ei.

Jamie Spears, tatăl vedetei în vârstă de 39 de ani, a declarat, însă, că adevărul este departe de cel servit publicului de fiica sa. Conform acestuia, dependenţele şi problemele mentale ale lui Britney sunt mult mai serioase decât am crede. Părintele vedetei, care s-a retras recent din postul de tutore al lui Britney, după o perioadă de 13 de ani, a înaintat o serie de documente legale în care susţine că lumea l-ar aprecia dacă ar cunoaşte informaţiile confidenţiale despre severitatea afecţiunii artistei.

În cele 15 pagini de documente înaintate curţii din Los Angeles la începutul acestei luni, Jamie Spears a declarat, printre altele: “Dacă publicul ar şti toate informaţiile despre viaţa personală a domnişoarei Spears, toate dependenţele şi afecţiunile psihice cu care s-a luptat şi toate dificultăţile care vin la pachet cu o astfel de tutelă, acesta l-ar aprecia pe domnul Spears pentru munca depusă. Dar nimeni nu ştie toate aceste lucruri şi nu are dreptul să le cunoască.”

Acesta mai susţine că n-a avut niciun rol în stabilirea tratamentului medicamentos pentru fiica sa şi că acesta a fost stabilit de fostul doctor psihiatru al lui Britney şi de alţi experţi în domeniu şi supravegheat de un alt tutore al vedetei, Jodi Montgomery. Tatăl lui Britney spune că singurul lui rol în chestiunea medicală a fost să plătească facturile pentru tratament. În plus, tatăl lui Spears a adăugat că este dispus să renunţe la tutelă pentru a-şi împiedica fiica să treacă printr-un război public epuizant.

“Nu există nicio îndoială că tutela a salvat-o pe domnişoara Spears de dezastru, a sprijinit-o atunci când avea cel mai mult nevoie, a protejat-o pe ea şi reputaţia ei şi a facilitat restabilirea carierei sale”, se mai arată în aceste documente.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg