Adevărul despre idila dintre Matthew McConaughey şi Janet Jackson: „Există un motiv pentru care am tot ezitat să vorbesc despre relaţia noastră...”

3 octombrie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Pe vremea când actorul era burlac, mai multe frumuseţi i-au stat alături, precum Sandra Bullock, Ashley Judd, Renée Zellweger şi Penelope Cruz, despre care a vorbit numai de bine chiar şi după ce şi-au încheiat relaţie. Însă a existat şi o altă divă care i-a fost iubită şi despre care aproape că n-a ştiu nimeni. De ce s-a ţinut secretă relaţia cu Janet Jackson?

Starul filmului Interstellar nu şi-a vorbit niciodată de rău fostele lui partenere de viaţă, cum a fost, de pildă, şi cazul lui Penelope Cruz: „Ce-mi place mie la ea este că parcă vede totul pentru prima dată, are o curiozitate şi un entuziasm fantastice. Şi este şi una dintre persoanele care ştiu să asculte cel mai bine...”, spunea el în 2015 despre actuala soţie a lui Bardem.

Dar când şi-a început faimosul actor relaţia cu Janet Jackson?

stanga
dreapta
2 janet jackson profimedia 0222189897 jpg jpeg
3 el profimedia 0385843810 jpg jpeg
9 janet jackson profimedia 0227402567 jpg jpeg
5 tot el profimedia 0344063089 jpg jpeg
7 janet jackson profimedia 0338245791 jpg jpeg
8 janet jackson profimedia 0545883018 jpg jpeg
1 fotojet jpg jpeg

Întâlnirea şi despărţirea...

Cei doi s-au întâlnit la Grammy Awards, în 2002. Zvornurile au început să circule cu privire la cei doi, însă Matthew s-a ocupat sistemetic să le infirme, susţinând că el şi ea nu sunt decât „simpli prieteni”, după cum scria ET Online.

Se pare că actorul şi cântăreaţa şi-au schimbat numerele de telefon după ce au stat de vorbă, au vorbit despre muzică şi s-au înţeles de minune la evenimentul cu pricina. La acea vreme, McConaughey o descria pe Jackson ca fiind o „tipă drăguţă”, după cum publica The Telegraph.

Janet a fost prima care a recunoscut că ea şi Metthew au format un cuplu, dar nu în timp ce erau încă împreună, ci după ce s-au despărţit. „Pot să spun că am ieşit împreună, da”, a dezvăluit pentru revista Epscale. Se pare că vedeta n-a vorbit despre această idilă pentru simplul motiv că a durat foarte puţin.

„El e un tip grozav şi un drăguţ. Dar există un motiv pentru care am tot ezitat să vorbesc despre asta - a durat totul un singur minut...”, a mărturisit Jackson.

McConaughey a recunoscut şi el că a fost iubitul lui Janet în 2019. În timp ce apărea în "Watch What Happens Live with Andy Cohen", actorul a fost rugat să confirme sau să infirme relaţia cu sora lui Michael Jackson. „Am luat cina împreună într-o seară... Şi cam asta a fost tot...”, i-a recunoscut lui Andy Cohen.

La câţiva ani buni după despărţirea lor, cele două staruri au ajuns la altar, însă fiecare cu altcineva. Matthew McConaughey s-a însurat cu modelul Camila Alves în 2012, iar Janet Jackson s-a măritat în acelaşi an cu Wissam Al Mana, însă a divorţat de acesta cinci ani mai târziu, la numai câteva luni după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Eissa.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg