Adevărul despre logodna Dianei Dumitrescu

20 martie, 2015
rp 10452357 865466506850821 4629473942465730124 n 0 jpg jpeg

Săptămâna trecută, tabloidele vuiau despre oficierea relaţiei vedetei de televiziune cu un cunoscut actor. Ba chiar dădeau drept sigur un inel de logodnă şi o cerere în căsătorie. Iată despre ce a fost vorba, în realitate.

Săptămâna trecută, tabloidele vuiau despre oficierea relaţiei vedetei de televiziune cu un cunoscut actor. Ba chiar dădeau drept sigur un inel de logodnă şi o cerere în căsătorie. Iată despre ce a fost vorba, în realitate.

De când a divorţat de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a tot încercat să-şi refacă viaţa, dar până acum n-a reuşit să-şi lege din nou sufletul de un alt partener stabil.

Şi, în timp ce fostul ei partener de viaţă şi-a format o nouă familie alături de Ioana Blaj, care i-a dăruit şi un copil, fanii au sperat ca şi Diana să fie aproape de un astfel de moment.

Bomba aruncată pe Facebook de o bună prietenă de-ale sale, Tili Niculae, a ajuns şi în presă, care a notat că Diana s-ar fi logodit cu Aureliu Surulescu. Iar vestea putea fi plauzibilă, de vreme ce amândoi au fost văzuţi mergând împreună la nunta Biancăi Ioniţă.

image

Citeşte şi:

Diana Dumitrescu se mărită?

„Cererea în căsătorie a fost un zvon eronat dat de tabloide. Acum, nu îmi doresc să mă recăsătoresc. Dar nu mai zic «niciodată»!“, ne lămureşte actriţa.

„Eu pot să vă înşir acum vreo 5-6 trăsături, dar probabilitatea să le găsesc pe toate într-un bărbat este nulă. Aşa că aştept să mă lovească amorul şi sper că va avea macar o calitate din cele pe care mi le doresc. Până la momentul acela, nu spun nimic. E ca şi cu dorinţa. Dacă o spui cu voce tare, nu se mai îndeplineşte“, a declarat Diana Dumitrescu pentru ziare.com.

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg