Adevărul despre logodna Dianei Dumitrescu

20 martie, 2015
rp 10452357 865466506850821 4629473942465730124 n 0 jpg jpeg

Săptămâna trecută, tabloidele vuiau despre oficierea relaţiei vedetei de televiziune cu un cunoscut actor. Ba chiar dădeau drept sigur un inel de logodnă şi o cerere în căsătorie. Iată despre ce a fost vorba, în realitate.

Săptămâna trecută, tabloidele vuiau despre oficierea relaţiei vedetei de televiziune cu un cunoscut actor. Ba chiar dădeau drept sigur un inel de logodnă şi o cerere în căsătorie. Iată despre ce a fost vorba, în realitate.

De când a divorţat de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a tot încercat să-şi refacă viaţa, dar până acum n-a reuşit să-şi lege din nou sufletul de un alt partener stabil.

Şi, în timp ce fostul ei partener de viaţă şi-a format o nouă familie alături de Ioana Blaj, care i-a dăruit şi un copil, fanii au sperat ca şi Diana să fie aproape de un astfel de moment.

Bomba aruncată pe Facebook de o bună prietenă de-ale sale, Tili Niculae, a ajuns şi în presă, care a notat că Diana s-ar fi logodit cu Aureliu Surulescu. Iar vestea putea fi plauzibilă, de vreme ce amândoi au fost văzuţi mergând împreună la nunta Biancăi Ioniţă.

image

Citeşte şi:

Diana Dumitrescu se mărită?

„Cererea în căsătorie a fost un zvon eronat dat de tabloide. Acum, nu îmi doresc să mă recăsătoresc. Dar nu mai zic «niciodată»!“, ne lămureşte actriţa.

„Eu pot să vă înşir acum vreo 5-6 trăsături, dar probabilitatea să le găsesc pe toate într-un bărbat este nulă. Aşa că aştept să mă lovească amorul şi sper că va avea macar o calitate din cele pe care mi le doresc. Până la momentul acela, nu spun nimic. E ca şi cu dorinţa. Dacă o spui cu voce tare, nu se mai îndeplineşte“, a declarat Diana Dumitrescu pentru ziare.com.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg