Adevărul despre moartea lui Natalie Wood

19 noiembrie, 2014
lana wood wenn2512430 0 jpeg

Luna aceasta, se împlinesc 33 de ani de la moartea suspectă a actriţei. Un prilej pentru sora lui Natalie, Lana, să-i adreseze o scrisoare publică lui Robert Wagner, cel care a fost soţul actriţei, totodată considerat de către fanii ei suspectul numărul 1 în cazul morţii acesteia. Ce îi scrie Lana?

Luna aceasta, se împlinesc 33 de ani de la moartea suspectă a actriţei. Un prilej pentru sora lui Natalie, Lana, să-i adreseze o scrisoare publică lui Robert Wagner, cel care a fost soţul actriţei, totodată considerat de către fanii ei suspectul numărul 1 în cazul morţii acesteia. Ce îi scrie Lana?

Pe actorul Robert Wagner (azi în vârstă de 84 de ani) îl ştiţi din serialul "Hart to Hart". Numele lui a rămas, însă, legat şi de misterul morţii uneia dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood, Natalie Wood - cea care i-a fost soţie şi care a pierit pe 29 noiembrie 1981 în condiţii suspecte, pe când ea, Robert şi actorul Chrisopher Walken se aflau la bordul vasului "Splendour".

image

"Nu te duşmănesc şi nu-ţi doresc răul. Dar au trecut 33 de ani şi nu sunt cu nimic mai aproape de adevăr. Nu trece nici măcar o zi în care eu să nu fiu bântuită de întrebări despre ce s-a întâmplat în acea noapte îngrozitoare. Vorbeşte cu autorităţile şi cooperează cu poliţiştii", îi cere acum Lana (foto sus) lui Wagner (foto stânga).

image

"Astfel îţi vei putea elibera conştiinţa, redându-le liniştea prietenilor şi familiei lui Natalie", a mai scris Lana, care nu a încetat în tot timpul scurs de la moartea actriţei să-şi manifeste nemulţumirea pentru faptul că Wagner nu a fost niciodată considerat în mod oficial suspect în ancheta poliţiei, fiind tratat preferenţial fiindcă e celebru.

Iar unul dintre argumentele Lanei în lupta ei cu Wagner este telefonul pe care susţine că l-a primit chiar de la căpitanul vasului "Splendour", Dennis Davern. Ea afirmă că Davern a sunat-o în 1992 şi i-a spus că lui i se păruse că Robert a împins-o pe Natalie peste bord. „Atunci Rob a spus: «Las-o acolo, ca să se înveţe minte». Şi a continuat să bea“, i-ar fi povestit Davern Lanei. O declaraţie cutremurătoare, pe care, însă, acesta s-a ferit s-o facă oficial, în faţa autorităţilor.

Citeşte totul despre viaţa şi cazul morţii suspecte a lui Natalie Wood în ediţia de colecţie ”Legendele Hollywoodului”, disponibilă acum la toate punctele de difuzare a presei (14,99 lei). Albumul, oferit de revista OK!, prezintă 22 de poveşti emblematice într-un album dedicat idolilor care au trăit cu adevărat, dincolo de succes şi faimă.

image

Foto: Getty Images/Guliver, WENNRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg