Adevărul despre relaţia lui Răzvan Ciobanu cu părinţii lui! Dezvăluiri incredibile după moarte: „Ne-a minţit“ VIDEO

13 mai, 2019
1 razvan ciobanu si mama lui jpg jpeg

Nu a mai rămas mult timp până când oamenii legii vor face lumină în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu şi vor oferi publicului larg datele anchetei, însă până atunci apar noi informaţii legate de viaţa designerului.

Potrivit primelor informaţii apărute imediat după tragicul eveniment, tatăl lui Răzvan Ciobanu ştia că designerul trebuia să ajungă la Vâlcea, pentru a-şi vizita familia, însă locul în care a murit Răzvan Ciobanu demonstrează că acesta nu mergea spre casa părintească. Mai mult decât atât, apropiaţii designerului afirmă că acesta voia să ajungă, de la Sunwaves, cât mai rapid la Bucureşti.

Jurnaliştii de la Cancan au luat legătura cu una dintre rudele lui Răzvan Ciobanu, persoană care a vrut să rămână anonimă şi care a afirmat că acesta şi-a minţit familia. „Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a minţit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la un festival de muzică, în Mamaia, pentru că avea la mână o brăţară cu însemnele evenimentului când a fost găsit mort“, ar fi spus ruda lui Răzvan Ciobanu, potrivit sursei citate.

3 viteza masina razvan ciobanu jpg jpeg

Presa tabloidă notează că Răzvan Ciobanu nu avea o relaţie foarte bună cu părinţii lui, chiar dacă în anul 2015 a mers împreună cu mama lui la emisiunea lui Teo de la Kanal D. Din câte se pare, relaţia designerului cu familia lui s-a înrăutăţit în momentul în care acesta a început să vorbească public despre faptul că este gay. În emisiunea lui Teo, mama lui Răzvan Ciobanu a spus că nu îi dă dreptate mereu designerului şi că ea este cel mai mare critic al lui şi că tot timpul are ceva de spus.

Tot la emisiunea din 2015 a lui Teo Trandafir, mama lui Răzvan Ciobanu a făcut o dezvăluire incredibilă: „Mă gândesc foarte mult la el şi simt dacă este ceva în neregulă. Am aşa o chestier telepatică cu el“.

„Nu cred că a avut o relaţie bună cu părinţii lui. La ultimul interviu mi-a zis că abia-abia a reuşit să restabilească o legătură cu mama lui, dar nu ştiu. Chiar nu ştiu, că nu vorbea despre ei niciodată“, spunea, în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV, Vica Blochina, o prietenă foarte bună a lui Răzvan Ciobanu.

Imediat după ce au aflat de moartea fiului lor, părinţii lui Răzvan Ciobanu au venit la Bucureşti, pentru a-I lua hainele designerului, după care au plecat la Constanţa, pentru a-i ridica trupul neînsufleţit. La ieşirea de la morgă, mama lui Răzvan Ciobanu a avut un mesaj pentru public şi pentru presă, acela fiind singurul moment în care a vorbit public.

„Vă mulţumesc pentru condoleanţe, vă rog atât pe voi cât şi pe ceilalţi colegi din presă să mă lăsaţi să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a spus mama lui Răzvan Ciobanu.

4 razvan ciobanu si sorin oprea jpg jpeg

În emisiunea lui Capatos de la Antena 1, şi Sorin Oprea, un apropiat al lui Răzvan Ciobanu, a vorbit despre părinţii designerului, afirmând că fostul iubit al vedetei nu avea o relaţie bună cu familia lui Răzvan Ciobanu. „Nu cred că Marius avea o relaţie foarte bună cu părinţii lui Răzvan“, a spus Sorin Oprea.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg