Adevărul despre sarcina lui Janet Jackson. Apelează sau nu la o mamă surogat?

16 iunie, 2016
017589 Cannes 2012   AMFAR jpeg

Recent, s-a aflat că Janet Jackson este însărcinată pentru prima dată. Însă, cum vedeta are deja 50 de ani mulţi s-au arătat sceptici în privinţa acestei sarcini, sau cel puţin în ceea ce-o priveşte pe purtătoarea acestei sarcini.

Janet Jackson va deveni anul acesta mămică pentru prima oară

Ei bine, Tito Jackson a confirmat într-un interviu acordat lui Andy Cohen că sora sa este într-adevăr însărcinată şi că nici nu s-a pus problema de o mamă surogat. ”Se simte foarte bine. Ia lucrurile uşurel, pe rând. Momentan a renunţat la turneul muzical, îşi menajează sănătatea”, a declarat Tito (62).

Din păcate, Tito n-a dezvăluit nici data naşterii (neştiindu-se exact în câte luni e însărcinată Janet), şi nici sexul copilului. S-a mulţumit să spună că-şi doresc să fie vorba de un copil sănătos şi că nu contează sexul copilului.

Amintim că Janet a declarat pe 6 aprilie că este nevoită să anuleze turneul mondial şi că apelează la simpatia fanilor ei pentru a-i înţelege şi accepta decizia.

La scurt timp de la acest anunţ, sora lui Janet, Jermaine Jackson, a confirmat fericita veste, mărturisind că speră să fie o fată. ”Sora mea este însărcinată. Sper că va avea o fetiţă. Avem nevoie de mai multe fete în familie, sunt prea mulţi băieţi.”

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg