Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

12 martie, 2015
andreea berecleanu inselata avocatul calin giurgiu jpeg

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Andreea Berecleanu a evitat cu eleganţă să vorbească despre aspectele neplăcute ale mariajului ei. Însă acum, la doi ani de la divorţ, cel care a fost dispus să vorbească despre aceste lucruri este chiar avocatul său, Călin Giurgiu, nimeni altul decât… fostul soţ al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu! Şi asta în contextul unui nou proces între cei doi foşti soţi, intentat de prezentatoarea TV pentru neplata pensiei alimentare.

Prezent în platoul „WowBiz“, Călin Giurgiu a dezvăluit că Andrei Zaharescu nu şi-a respectat obligaţia de plată a pensiei alimentare pentru cei doi copii, Eva şi Petru, încă de la început.

image

„Am fost avocatul lor şi i-am ajutat în toate problemele juridice. Am fost prieteni de familie cu ei, eu şi soţia mea. Nu pot să spun de ce a decis ea să divorţeze. A fost o problemă a lor. A fost amiabil şi toată lumea a crezut că rămâne la această fază. Au divorţat în 2013. S-a stricat poate chiar de la început, dar Andreea nu a vrut să facă niciodată public detalii ale acestei despărţiri. A vrut să rezolve în familie, amiabil. Unele discuţii au fost prin intermediul meu, altele între ei până el a plecat în Africa de Sud. El nu şi-a respectat această obligaţie, de-a plăti pensia, chiar de la început“, a spusCălin Giurgiu la „WowBiz“.

„El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. S-a ajuns acum la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Andreea şi cu mine am încercat să rezolvăm problema amiabil. Trebuie să plătească, că sunt copiii lui“, a precizat avocatul.

Citeşte şi:

Andrei Zaharescu, poze cu noua familie

FOTO Andrei Zaharescu a devenit tătic în Africa de Sud

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au divorţat

Mai mult, Călin Giurgiu a dezvăluit că fosta lui soţie, Cosmina Ion, şi Andrei Zaharescu s-ar fi iubit încă dinainte să divorţeze de partenerii lor de viaţă.

„Relaţia lor a început un pic mai devreme decât s-a aflat. Eram despărţiţi în fapt, dar rămăsesem parteneri de afaceri. Era telefonul ei pe masă şi am auzit un bip. M-am uitat şi am văzut numărul, era să îmi pice telefonul din mână. Am zis ok, asta este. Mi-am întins un pic antenele şi am aflat. Andrei era cu Andreea pe atunci. Nu am să-i reproşez nimic. Andreea nu a aflat de la mine. Erau într-o vrie. Eu am aflat când la mine nu mai era nimic de făcut. Ea a aflat din altă parte. Am împărtăşit din experienţele fiecăruia. Nu e nimic de spus. Relaţia a început dinainte, de prin iarna lui 2012. Au fost şi separaţi şi s-au recombinat când el a fost purtător de cuvânt“, a explicat avocatul Călin Giurgiu.Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson