Adevărul gol-goluţ: staruri care nu poartă lenjerie intimă. „Îmi place să mă simt cât mai liberă. Aşa sunt eu!”

12 iunie, 2021
7 gaga jpg jpeg

Surprinzător sau nu, există multe vedete care au recunoscut că preferă să umble în posteriorul gol decât să suporte corvoada unor bikini. Fie că li se pare inconfortabilă sau îşi doresc să se simtă liberi din vârful capului până-n tălpi, aceste vedete refuză să poarte lenjerie intimă chiar şi atunci când păşesc pe covorul roşu sau urcă pe scenă, pentru a susţine concerte. Despre cine este vorba?

Kim Kardashian

Înainte de-a scoate pe piaţă lenjeria modelatoare SKIMS, vedeta de reality show spunea fără ezitare că n-a fost niciodată o mare admiratoare a lenjeriei intime. Pe vremea când petrecea sălbatic cu Paris Hilton, bruneta a recunoscut, pentru Rolling Stone, că, deşi nu purta mai deloc bikini, n-a fost surprinsă niciodată de paparazzi în ipostaze ruşinoase atunci când păşea pe nişte scări sau ieşea dintr-o maşină. Şi i-o fi părut rău oare?...

În 2015, vedeta sexy a făcut, în revista LOVE, o mărturisire uimitoare: „Am început să port lenjerie intimă abia acum o lună şi n-am purtat niciodată până atunci.

Christina Aguilera

Dacă o priveşti pe cântăreaţă într-unul dintre concertele ei, cel mai probabil că nu poartă nimic pe sub costumul ei de scenă. „Nu-mi place să port chiloţi”, a recunoscut Xtina în 2012, când a apărut în emisiunea Chelsea Lately. „Îmi place să mă simt cât se poate de liberă tot timpul. Pur şi simplu, aşa sunt eu”, a explicat diva pop.

Kate Beckinsale

Conform celor publicate de tabloidul The Sun, actriţa s-a expus în toată frumuseţea ei la Premiile GQ Men of the Year din 2018. Kate a purtat o rochie roşie cu negru, realizată de designerul britanic Julien Macdonald, care era similară unui caftan tropical, cu partea de sus arătând ca un costum de baie care lasă multă piele la vedere. E la mintea cocoşului că nu purta lenjerie intimă la acel eveniment...

Beckinsale chiar a recunoscut, la un moment dat, că nu e mare fan lenjerie intimă. „Nu, nu port indispensabili. Decât dacă mă îmbrac cu vreo fustă foarte scurtă sau merg pe munte şi trebuie să fiu îmbrăcată mai gros. Dar nu, nu-mi plac deloc”, a declarat în 2011, pentru revista Maxim.

Nici în 2017, când a apărut în emisiunea "The Late Late Show with Craig Ferguson" nu s-a abătut de la regula ei, iar, când i-a căzut microfonul, a trebuit să spună adevărul gol-goluţ – că nu purta nimic pe dedesubt.

Jamie Foxx

Dar nu numai femeile merg pe stradă... libere ca pasărea cerului. Fostul iubit al actriţei Katie Holmes a recunocut, în cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show" din 2020, că nici el nu se sinchiseşte de asemenea piese vestimentare... inutile.

„Nu port tot timpul lenjerie intimă”, a mărturisit Jamie în momentul în care a trebuit să spună cum se face de râs în faţa copiilor lui în mod obişnuit. „Nu-i un lucru rău. Sunt un om care vrea să se simtă natural şi atunci când lucrez la câte ceva, copiii mei... Dar mai bine schimbăm subiectul!”, s-a grăbit actorul să încheie discuţia, dar gazda emisiunii a pus punctul pe i: „Niciun copil nu vrea să-şi vadă tatăl umbând prin casă fără chiloţi pe el!” Touche, Ellen!

Lady Gaga

“Nu prea port lenjerie intimă”, a recunoscut şi cântăreaţa pentru Daily Star.Rar mi se întâmplă să port. Pur şi simplu, n-are rost. Şi nu mi-e jenă să recunosc asta”. Vedeta şi-a schimbat puţin punctul de vedere în momentul în care a început să vândă, împreună cu albumul Chromatica din 2020, şi „suveniruri” precum bikini, boxeri şi altele de acest gen.

Foto - Kim Kardashian Instagram,Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg