Adevărul iese la iveală după 30 de ani! Kylie Minogue spune totul despre idila ei cu Michael Hutchence. Ce incident violent l-a împins pe rocker spre sinucidere?

28 aprilie, 2019
14 12777206 6965709 a new documentary about legendary australian rockstar michael hu a 71 1556324041743 jpg jpeg

“Kylie Minogue n-a mai vorbit niciodată atât de necenzurat despre relaţia lor”, dezvăluie Richard Lowenstein, regizorul documentarului Mystify: Michael Hutchence, lansat recent. Iar altă fostă iubită faimoasă de-ale regretatului rocker de la INXS vorbeşte despre incidentul violent care i-a declanşat depresia cruntă care l-a deteminat să-şi ia singur viaţa!  

Noul film despre Michael Hutchence include un interviu surprinzător de detaliat al lui Kylie Minogue, având în vedere discreţia cu care tratează cântăreaţa, de obicei, viaţa sa amoroasă. Astfel, documentarul dezvăluie mai multe amănunte despre idila celor doi australieni decât au fost făcute publice vreodată! Şi asta după mai bine de 30 de ani!

fotojet 2 jpg jpeg

Mystify: Michael Hutchence a fost lansat în New York, pe 25 aprilie, şi conţine interviuri cu cei mai apropiaţi oameni din viaţa regretatului leader ar trupei INXS.  

fotojet 4 jpg jpeg

Imagini nemaivăzute în toţi cei peste 30 de ani care s-au scurs de când Kylie şi creatorul hitului Suicidal Blonde au format un cuplu ne aduc în prim plan iubirea dintre cei doi foşti amorezi. Idila lor de doi ani i-a deschis frumoasei blondine o întreagă şi nouă lume, după cum chiar ea a declarat.

“Relaţia noastră a fost plină de iubire, dar probabil blestemată…”, a mărturisit, cu tristeţe în voce, cântăreaţa australiană.

fotojet 5 jpg jpeg

Minogue a mărturisit că povestea lor de dragoste a început cu nişte scrisori de dragoste pe care şi le adresau unul altuia prin fax, în camerele de hotel unde erau cazaţi la vremea respectivă. Iar totul era un mare secret, cei doi iubiţi semnând scrisorile cu nume false – ea era Gabby Jones, iar el Swardfish. Cât de drăguţ! Însă nu Kylie este cea în măsură să ne furnizeze noi informaţii despre sfârşitul tragic al fostului iubit, ci altă femeie superbă din viaţa rockerului…

fotojet 3 jpg jpeg

Michael nu a recurs la gestul extrem şi final din viaţa lui în timp ce era cuplat cu Kylie Minogue, ci cu altă vedetă frumoasă – modelul Helena Christensen. Şi ea cunoaşte circumstanţele în care a recurs iubitul ei de-atunci la sinucidere.

gettyimages 806906 jpg jpeg

Topmodelul danez era iubita rockerului în 1992, când Michael a fost implicat într-o altercaţie serioasă cu un şofer de taxi în Copenhaga. De fapt, rockerul a mâncat o bătaie cruntă de la acesta. Nu se ştie motivul, ci doar urmările sunt cunoscute.

Post-atac, Hutchence a suferit leziuni cerebrale, care i-au făcut viaţa un coşmar. “Voma sânge şi nu putea să mănânce nimic”, a declarat Helena în documentar. Mai mult, în urma loviturilor primite, rockerul şi-a pierdut simţurile mirosului şi al gustului şi a fost nevoit să trăiască în întuneric deplin, timp de câteva luni bune, în apartamentul său.

gettyimages 806998 jpg jpeg

Acest incident violent a contribuit din plin la depresia care l-a cuprins pe liderul trupei INXS şi care l-a împins, într-un final, spre sinucidere.

Michael şi-a luat singur viaţa cinci ani mai tâziu, în camera de hotel din Sydney, unde era cazat la vremea respectivă. Trupul neînsufleţit al lui Hutchence a fost descoperit în apartamentul său din hotelul Ritz-Carlton, pe 22 noiembrie 1997.  

gettyimages 51831344 jpg jpeg

Rockerul de numai 37 de ani, care se cazase în hotel sub numele Murray River cu numai patru zile înainte, s-a sugrumat cu propria curea din piele de şarpe. Post-mortem s-au găsit în sângele decedatului alcool, cocaină, codeină, Prozac, Valium şi alte medicamente prescrise de medic. Nu a lăsat niciun bilet de adio.

Poliţiştii au închis dosarul în mai puţin de patru luni, trăgând concluzia că Michael Hutchence s-a sinucis, fiind deprimat şi sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg