Adevărul iese la suprafaţă! Secrete dezvăluite de bonele vedetelor

18 aprilie, 2017
hepta 2742712 jpg jpeg

Dacă e să le întrebi pe celebrităţi, maternitatea e minunată şi ele fac totul posibil pentru a le fi bine odorurilor lor. Dacă le întrebi, însă, pe bonele copiilor de vedetă, descoperi nişte reguli cât se poate de ciudate impuse de mamele VIP. Iată-le!

Jessica Simpson – Blondele sunt interzise în casă

Culoarea părului bonei e esenţială pentru vedetă

Vedeta e foarte atentă la felul în care arată viitoarea dădacă a copiilor ei. Adică, dacă eşti o blondă frumoasă, n-ai nicio şansă să ajungi să te angajezi vreodată ca bonă în casa ei. De unde până unde asemenea regulă? Se pare că partenerul ei de viaţă, Eric Johnson, are o slăbiciune pentru blonde şi nu vrea să aducă singură tentaţia în casa lor. După divorţul de Nick Lachey, din 2005, nu o poate condamna nimeni că nu vrea să rişte încă un divorţ, nu-i aşa?

Beyonce – Şase bone pentru un singur copil 

O "armată" întreagă de angajaţi are grijă de Blue Ivy

Micuţa Blue Ivy este cât se poate de răsfăţată de părinţii ei celebri, motiv pentru care are 24 de ore din 24 nu mai puţin de şase bone care să aibă grijă de ea. Conform spuselor unei foste dădace a fiicei cântăreţei şi a lui Jay-Z, celebra mamă nu face nimic din ceea ce presupune îngrijirea unui copil şi este neplăcut, adică tot ce face e să se distreze cu fiica ei, când ea e gata îmbrăcată, curată, mâncată. Nici nu ne putem gândi ce schimbări vor apărea în casa cuplului de muzicieni când vor veni pe lume gemenii lor! Oare de câte bone şi menajere vor avea nevoie micuţii?

Halle Berry – Fără pupici şi îmbrăţişări de la bonă

Halle, o mămică geloasă

O actriţă de calibrul ei nu are cum să se transforme în casnică peste noapte, odată ce a devenit mamă, să fim serioşi. Şi atunci intră în peisaj bonele, normal. Însă, Halle are nişte reguli destul de ciudate în ceea ce priveşte munca acestora. De pildă, dădacele copiilor nu au voie să-i pupe şi să-i îmbrăţişeze pe Nahla şi pe Maceo, din simplul motiv că Berry nu-şi doreşte ca ei să se ataşeze prea mult de bone.

Gwyneth Paltrow – Până şi angajaţii ei trebuie să-i urmeze dieta

Bona nu-şi poate face poftele în faţa copiilor lui Gwyneth

Una e să decizi pentru copiii tăi ce alimentaţie consideri că li se potriveşte, alta e să îi obligi pe toţi din casă să ţină acelaşi regim cu tine şi plozii tăi. Cei care au lucrat pentru ea au dezvăluit presei că Apple şi Moses au o listă interminabilă de alimente pe care nu au voie să le mănânce, dar, mai mult de-atât, nici angajaţii ei nu au voie să-şi facă poftele atât timp cât sunt sub acoperişul ei. O fostă bonă a spus că n-avea voie să consume alcool, cafea, lactate, zahăr şi făină. O nimica toată, nu-i aşa?

SaveRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg