Adi Sînă a fost infectat cu coronavirus. S-a izolat de soţie şi de copii. Ce simptome a avut şi cum s-a vindecat

23 noiembrie, 2020
5 adi sina coronavirus 2 jpg jpeg

Adi Sînă a dezvăluit că în urmă cu două săptămâni a fost testat pozitiv cu coronavirus. A fost nevoit să stea departe de copii şi de soţie. Cum se simte acum? 

Pe 2 noiembrie a simţit primele simptome ale coronavirusului. S-a mutat din dormitorul său şi al Ancăi Serea şi a preferat să stea singur, la mansardă. Adi Sînă a dezvăluit cum s-a infectat cu coronavirus, ce simptome a avut, cât de rău la durut capul, chiar acum, când s-a vindecat. 

"În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, covid-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6. 

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul...foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. 

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei. ", a transmis artistul.

Se pare că Anca Serea se simte bine după ce soţul a avut coronavirus. Şi copiii sunt sănătoşi, chiar au stat în apropierea tatălui după ce acesta s-a vindecat. Testul lui a ieşit negativ. 

1 adi sina coronavirus jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}