Adina Alberts și Viorel Cataramă au sărbătorit nouă ani de mariaj: "Câtă iubire există în noi"

1 iulie, 2022
alberts8 jpg

S-au descoperit cu timpul și au făcut din relația lor una tot mai puternică. Adina Alberts și Viorel Cataramă au bifat, zilele trecute, nouă ani de mariaj.

“Celebrăm 9 ani de căsnicie. O perioadă cu de toate pentru toți. Dar și cu multă iubire și un puternic atașament reciproc. Iar minunea noastră, Briana, are deja aproape 7 ani. Parcă ieri era un ghemotoc. Doamne, ce repede trece timpul. Și câtă iubire există în noi …”, spune Adina.

Viorel Cataramă a fost cel care a inițiat relația și a făcut totul ca să își cucerească viitoarea soție.

alberts94 jpg

“Viorel m-a sunat într-o zi şi m-a invitat la un restaurant. Am acceptat acea invitaţie amânând-o vreo trei zile, neştiind la ce să mă aştept. El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine. Dar nici eu nu eram obişnuită cu astfel de invitaţii. A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.  Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!

Noi ne-am întâlnit la vârstă maturităţii. Aveam caracterele formate, eram oameni puternici amândoi. Aş spune masculi Alfa amândoi. Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: <<Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie>>. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…”, povestea Adina Alberts pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg