Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au dus fiica în Dubai: "Am vizitat Burj Khalifa"

28 aprilie, 2022
adina81 jpg

Adina Alberts și Viorel Cataramă petrec în aceste zile momente de vis departe de țară. Cei doi și-au dus fiica în Dubai.

“Am fost în Dubai de zeci de ori. Iar Briana a fost până acum în fiecare an al vieții ei în acest loc cosmopolit. De abia de acum încolo cred că este cu adevărat important pentru ea să bifeze obiectivele turistice locale. Azi am vizitat Burj Khalifa. A aflat că este cea mai înaltă clădire din lume, are înălțimea de 828 de metri fiind de trei ori mai înaltă decât Turnul Eiffel. Burj Khalifa este atât de înaltă încât temperatura de la vârful clădirii este cu 15 grade Celsius mai mică decât cea de la parter.

Această poză am realizat-o la etajul 158 (din 164) unde am regăsit, spre surprinderea noastră plăcută, încă două familii de români”, povestește Adina.

adina14 jpg

Nașterea Brianei înseamnă pentru Adina Alberts o nouă șansă la viață. “Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus. Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe. Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!”, povestea medicul pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg