Adina Alberts testează gratuit pentru coronavirus. Soţia lui Viorel Cataramă a transmis: "Dorinţa de testare este enormă"

20 noiembrie, 2020
4 adina alberts teste coronavirus jpg jpeg

Meidcul Adina Alberts se implică în lupta împoriva coronavirusului. Soţia lui Viorel Cataramă a testat gratuit mai multe persoane în Slobozia.

Adina Alberts a fost mers la Slobozia unde a testat gratuit mai mulţi ialomiţeni pentru a stabili dacă sunt sau nu infectaţi cu noul coronavirus. A transmis şi un mesaj autorităţilor: 

"Am testat la Slobozia- oraş carantinat! Din cele 100 de teste efectuate, am găsit 5 persoane pozitive: două persoane în vârstă, o persoană în jur de 50 de ani şi un cuplu de tineri. Tinerii nu aveau niciun simptom. Le-am recomandat tuturor să reconfirme rezultatul testării rapide cu un test PCR ( deşi ştiam sigur că nu o vor face din motive financiare), şi să îşi contacteze de urgenţă medicul de familie. Restul de 95 de persoane erau sănătoase. De ce stau cei sănătoşi în carantină?! De ce  autorităţile nu testează în masă?! De ce nu bugetăm din fonduri europene achiziţionarea testelor rapide Antigen COVID-19?! Bani există! Cei bolnavi stau acasă să se refacă, cei sănătoşi îşi văd de activităţile cotidiene aproape nestingheriţi...Nu aşa ar fi normal?!", a scris ea pe Facebook.

2 adina alberts testeaza gratuit de coronavirus 2 jpg jpeg

În luna mai a acestui an, Adina Alberts şi fiica au plecat pentru o perioadă de acasă. Ce motiv au avut? Viorel Cataramă a mers în comuna Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, ca să se infecteze voluntar cu COVID-19, pentru a demonstra că nu păţeşte nimic.

Iată că acum, Adina Alberts a ales să iniţieze o acţiune de testare gratuită pentru a da un exemplu autorităţilor care ar trebui să facă exact acelaşi lucru în timpul pandemiei.   "Asociaţia dr.Adina Alberts v-a obişnuit, de-a lungul acestui an, cu acţiuni caritabile multiple. Această organizaţie non-profit îşi propune să ajute cetăţenii punctual, la  obiect, dar totodată să sesizeze opinia publică şi, mai ales, autorităţile decidente, prin puterea exemplului, despre importanţa iniţierii unor demersuri prioritare în perioade dificile cum este şi cea pe care o traversăm acum."

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}